Nişte cititori, “m-au ciuruit”

O şleată de cititori ai podului privesc confuzaţi sau excitaţi o postare ironică scrisă de o persoană ce neagă ca ar fi scris-o, dar toata lumea ştie cine e. O trupă de vechi cititori ai blogului, ale căror interese ar trebui înţelese, dar unii care nu acceptă şi altceva, care se sperie când văd pe site un clip de pe youtube şi spun cu scârbă: copy/paste!!

Ar trebui să vă inter Nişte cititori, "m-au ciuruit"  esaţi, fraţilor, ce înseamnă new media sau, mai pe limba voastră, blogging-ul, de orice natură ar fi el. Că până şi cele mai importante publicaţii online bagă clipuri de pe youtube şi până la urmă, ce făcea Călin aici, era jurnalism cetăţenesc.

Dacă vă deranjează recomandarea unui film dintr-o manieră personală de ce nu săriţi acolo să comentaţi? Că n-a stârnit reacţii! ba uite, iritare şi scârbă printre cititorii fideli ai blogului, care apar acum numai când îi deranjzează ceva.

Poate aţi uitat că şi Călin scria despre filme şi de cele mai multe ori nu stârnea reacţii. Poate o carte şi un film v-ar face să mai uitaţi din bârfele şi ciripiturile prosteşti din urbea asta. Că vă place scandalul chiar şi-atunci când e o minciună. Nu contest ironia postării anterioare şi ingeniozitatea autorului, pentru cei ce au înţeles totuşi ceva. Şi totuşi, printre cele mai populare postări de pe blogul ăsta se numără cel cu Laura Dobrotă babtistă, Club Kapital, Alina Plugaru sau Nicolle aia.

Nişte cititori care îi fac pe plac lui Călin, reacţionează bine sau rău la schimbarea autorului. Îl periază şi-l cheamă disperaţi înapoi, poate până la urmă, ăsta a fost şi scopul. Se pare că numai disputele mai instigă lumea la lectură. Nu vreau să cuceresc un public însetat de scandal.

Sau ar fi trebuit mai bine să scriu:

Mafiotul Călin Blaga a renunţat la blog, a ales cele mai neinspirate persoane pentru a continua să scrie şi acum aşteaptă curios într-un colţ, apariţia lui eroică pe blog pentru a-şi salva cititorii de la spartul ochilor. O, acest salvator, care vă binecuvânta până de curând cu postări incitante despre mogulii şi politicienii sibieni, nişte ciobani până la urmă, doar aşa ne spune poll-ul şi acolo intră toţi!

Numai bine!

sursa foto

12
Lasă un răspuns

12 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
newest oldest most voted
Calin Blaga

Diana, inca o postare reusita! Iti inteleg mania. la inceput ma enervau si pe mine unii comentatori. Apoi am inceput sa ma amuz citind ce debiteaza. Asta e blogul, ca parte din new media, cum bine spui. Cu bune si rele. Podul Minciunilor, inca de pe vremea cu Mazemania a capatat o personalitate proprie. Nu neaparat una buna. Avand timp, zilele astea am recitit majoritatea textelor pronind de la cele mai noi la cele mai vechi. Atunci am inteles ca am pornit pe o cale si am deviat in alta gen Nicole, Laura Dobrota si alte mondenitati ieftine. Si m-am… Read more »

Cu coada intre picioare, sacalii s-au retras rand pe rand in pesterile lor. Vorba aia, la barfa si politica tot romanul este zmeu! Noi decidem cum va arata de azi inainte Podul. Cu floricele, cu briz briz-uri sau fortificatii! Schimbarea ii sperie pe romani, ca asa s-au invatat ei… mura-n gura, unde-i cald si bine! Eu te sustin, la fel si multi alti viitori cititori de pod!

dreamwind55

Si din nou…Mindfucking is a nice game. Jucati va voi mai departe.

pentru astfel de postari si altele gen youtube imi ajunge blogul meu. cum ma interesa ce scrie calin, chiar nu vad de ce as mai pastra acum podul minciunilor in blogroll-ul meu

podulminciunilor se identifica prin Calin Blaga, acum insa e altceva, ceva care probabil o sa alunge multi cititori fideli ai lui Calin, insa o sa atraga altii.

Transira

“sleahta” nu “sleata”. A (ai) Podului nu ai podului.

Si e abia primul rand. continua cu corectura si vei avea un premiu la final.

Dani

Dom’soara,cred ca supararea este o “chestie” specifica romanilor frustrati de reactiile celor din jur legat de chestiunile ce tin sa spuna ceva despre cineva.Asta ca sa devii si mai confuza,iar modul tau de a privii lucrurile nu spune altceva decat ca “clopotul steril” in care traiesti te face sa privesti cu uimire tot ceea ce intalnesti in afara lui.Stai linistita,calmeaza-te,relaxeaza-te,viata merge mai departe.CURAJ!

cono

ce rai sunt unii… E plin Sibiul de rautate

Fabi

Ma bag ca musca-n capra, dar daca sunteti interesati, poza din post e de pe https://xkcd.com/386/
E on comic foarte amuzant care il recomand tuturor. 😀

Merci, Fabian, am corectat sursa.

Transira

De obicei prostii sunt obraznici. Unii cred ca isi pot masca lipsurile prin ironii. Pacat ca acest blog a ajuns manifestarea analfabetismului agresiv. Citeam cu placere aceste pagini, bucurandu-ma ca mai exista si oameni care scriu si altceva decat ceea ce scriu trompetele klausiene.

Vrem, nu vrem, nu mai e Calin, pa blog. Paunii se pot doar impodobi cu penele de vultur dar nu pot zbura. Era bine sa fie mai putini sicofanti aici. Pacat de sacrificiul de pana acum.