Un nebun şi o armată de înţelepţi

Am stat şi am cugetat. Călin mi-a propus să fiu autor pe blog. Am refuzat. Am spus nu! nu! nu! Apoi am văzut ce au scris ceilalţi 6 autori. Am citit comentariile urâte, acide, violente. Apoi am decis să scriu şi eu. Dar sub pseudonim cu promisiunea solemnă de la Călin că nu va spune la nimeni cine sunt. Textele mele, rare, apar sub numele mazemania, aşa cum se numea acest blog la început. Îl citeam când era pe blogspot. Nu am mai avut blog până acum, aşa că sper să mă descurc între atâtea butoane, setări şi chestii informatice. Nu vă spun nici ce gen am …. nu de alta dar dacă vă spun că sunt femeie, mă ironizaţi din start, ca pe colege. Dacă spun că sunt băiat mă înjuraţi, cum aţi făcut cu ceilalţi colegi. Aşa că sunt şi femeie şi bărbat! 🙂 Sau nici una, nici alta. Pentru voi sunt doar atât: Mazemania.

9
Lasă un răspuns

8 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
newest oldest most voted
calin blaga

Bine ai venit Mazemania! Promit sa ma tin de cuvant si nu spun la nimeni cine esti! 🙂 Bafta pe Pod!

Fabi

Bine ai venit!
Nu vei spune nici celorlalti autori cine esti?

mazemania

fabi – nu voi spune 🙂

jean

Deci esti………..FATALAU?

cretzu

Cine e nebunul?

Fabi

OMFG pseudonim Calin Blaga!

calin blaga

@Fabi? – nu sunt eu autorul. Contul mazemania l-am creat demult cand am facut transferul de pe blogspot, apoi l-a folosit Lili cu numle Dorothy (nu e ea acum) si acum aceasta persoana. Adresa de email de contact a ramas inca a mea d epe gmail pentru ca autorul/autoarea a refuzat sa isi dea emailul pentru a nu identificat/a fiind o persoana relativ publica. M-a rugat sa ii dau eu forward la emailuri pe adresa ei daca este cazul, desi nu cred ca este cazul. Eu am dat un sfat: sa isi faca un nou cont de email unde sa… Read more »

Salut Mazemania. Alegere inteleapta asta cu pseudonimul dar ai cam dat-o in bara cu chestia nici femeie nici barbat si chiar am ras la faza lui jean cu “Fatalau?”. Eu as fi intrebat: Androgin? Trecand peste rautati care nu te pot afecta avand in vedere ca esti doar un pseudonim tin sa iti precizez ca poti avea incredere in Calin ca nu te va deconspira si asta chiar daca o sa intri in conflict de idei cu el. E un tip parolist cu un grad ridicat de umanitate. Astept sa vad ce o sa scrii fara sa iti pot promite… Read more »

Joska

Gluma proasta de la unul cu mintea scurta(fatalau),dar nu stiu cum e unul care poate rade de asa ceva…?