Daca voi nu ma vreti, eu va vreau

Au trecut 4 luni de la retragerea mea de pe acest blog. Mai intai unii au crezut ca este o noua manevra de-a mea de a atrage traficul, altii s-au bucurat ca au scapat de mine, putini m-au regretat. Indiferent de opinia cititrorilor despre plecarea mea din blogosfera decizia mea a avut o motivatie personala si profesionala. Le voi explica la timpul cuvenit. Este abia prima postare dupa 4 luni, asa ca o iau mai usor sa nu ma stric la degete…:)
Am zis ca nu mai revin, dar uite ca nu m-am indurat! Chit ca ma vreti ori ba inapoi, eu am revenit. Unii tot bat toba aici pe blog de ceva timp ca ma voi intoarce. Nu m-au clintit ei in decizia mea ci seful meu de la serviciu. Stie el de ce. Si eu. Si veti stii si voi odata.
Decizia de revenire este una pripita, negandita si sper sa nu o regret. Dar am prea multe de spus in spatiul public si nu am unde sa le spun. Decat aici, spatiul online unde am crescut si de unde mi-am facut multi dusmani si prieteni. Sa moara dusmanii mei, parca spune o manea celebra. Nu le doresc sa moara, dar m-am intors si sa se tina bine ca am tolba plina de informatii picante despre ei. Am cules 4 luni multa barfa din oras si sunt sigur ca voi mai culege.
Cat priveste ceilalti autori de pe blog, ei isi vor continua activitatea dupa bunul plac. Fiecare postare este semnata jos de autor. Admin sunt eu…asta ca sa fim intelesi. Unii deja s-au retras, altii publica sporadic. Doar 3 au ramas cat de cat activi. Asa e in blogging.

In ce priveste participarea mea la blogmeeturi si alte reuniuni ma mai gandesc. Nu din motivatia lui Brylu care nu participa la intalniri ca sa nu manance cu porcii din aceeasi troaca (probabil eu sunt porcul ca eu le cam organizam si de atunci el si altii din gasca Turnul Sfatului – Ora de Sibiu – Adevarul de Seara nu au mai participat). Nu -i nimic nu ma supar. Am fost facut in 33 de ani in toate felurile si ma astept sa mai fiu facut inca in o mie de feluri de te miri ce mari gazetari, politicieni, afaceristi sau alte specimene umane.
Promit sa fiu MULT MAI ACID si mai TABLOID decat eram. MULT mai multe BARFE vor aparea aici…stiind ca mai toate sunt adevaruri stiute din Sibiu si speculate de unii pentru santaj (de presa, institutional, politic, de afaceri etc). Eu unul nu practic acest sport periculos si le dau la liber pe blog. Stiti prea bine ca aici ati citit despre rectorul Oprean, vedetele locale TV Nicolle, Laura Dobrota sau despre afacerile unor ziaristi din urbe. Aici ati citit, vazut, auzit cum politicienii isi dadeau la gioale. Multe ati aflat de aici. Simple barfe…sau poate nu?
Stati pe aproape daca vreti sa stiti si voi ce stiu politicienii, afaceristii si unii ziaristi care nu vor sau nu pot sa scrie acestea in ziare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *