Vin cu tine, plec cu…..!

Sâmbătă au avut loc alegerile în PSD Sibiu, la care a participat şi Liviu Dragnea, secretarul general al partidului, omul numarul unu al lui Victor Ponta.
În timpul alegerilor Liviu Dragnea a ieşit într-o plimbare cu Cosmin Ionescu, contracandidatul lui Ioan Cindrea (datorită vremii prielnice) pentru a discuta în tihnă anumite chestii (grele desigur). Ionescu la întoarcere părea resemnat deşi la plecare avea penele zburlite de încredere.

Vin cu tine, plec cu.....!

Rezultatul alegerilor a fost aşteptat de toţi cei prezenţi (cu sufletul la gură), părea ca rezultatul să aducă o mare surpriză. Ei draci, jocul a ramas acelaşi în PSD Sibiu, la ce dracu să te aştepţi?! Rezultatul a fost chiar surprinzător……..de slab pentru Cosmin Ionescu. Ce să aştepţi de la un congres tinut de Ziua Partidului Comunist Roman.
La final Dragnea a plecat la chermeza de la Imparatul Romanilor cu… Cindrea. Ceaţa din fotografia finala spune totul despre PSD…

Vin cu tine, plec cu.....!

3
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted
Eu

Va roooooog sa nu mai postati nimic despre politica.Blaga ne-a innebunit cu partidele si politicienii de kko.sunt atatea alte domenii despre care puteti scrie.Chiar nu ma mai intereseaza nimic despre imbecilii astia care stiu doar sa-si apere propriile interese.

linu

In ultima poza probabil ca Dragnea da raportul la CENTRU!