Golden Blitz de Sibiu

Cine nu a auzit de Golden Blitz, localul favorit al politicienilor din Bucuresti, unde se fac si se desfac aliante politice, unde se dau contracte pe bani publici…. Ei bine avem si la Sibiu asa ceva doar ca se numeste Am Ring Hotel. In Piata Mare, un anume Domnariu, poienar, patron de Euroil si-a tras hotel. Trecem peste lipsa avizelor de la monumente. Acum are acolo restaurant, cafenea si hotel. In curte are o terasa intima unde se fac si se desfac aliantele politice.

Golden Blitz de Sibiu  Anul trecut acolo erau vazuti Ariton (PDL) cu Cindrea (PSD) si altii la discutii si comploturi. Astazi am mers si eu acolo sa beau o cafea. Eram cu amicul Tomozei. Si cand sa intram, cine ies? Ariton si Cindrea. Ambii zambitori. S-au despartit amical in fata noastra. Le-am dat binete si am intrat in curte la o cafea. Dupa nici 20 de minute cine apare in curte la o masa? Ariton. Dupa nici doua minute vine si Craciun (PNL), pana de curand subprefect. Nu am mai stat ca ne-am simtit sa ii lasam sa discute in liniste viitorul aliantelor politice sibiene.
Trageti voi concluziile. Eu am doar una: mergeti mai des pe la Am Ring Hotel (alias Amber Cafe) daca vreti sa vedeti aliantele politice de la Sibiu.

Foto: amicul Tomozei, dar e de anul trecut cand Ariton si Cindrea mergeau agale la o cafea pe aceeasi terasa…

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted

ar merita niste microfoane puse sub masa… 🙂

Andy

Si eu ma miram ieri ca i-am vazut pe Stirbet cu Cindrea iesind chiar din sediul PDL de peN. Balcescu…

pe cine intereseaza ce vorbesc ariton cu cindrea la cafea, app. de microfoanele lui gigel. Mult mai interesante ar fi discutiile din Max la intalnirile DWS sau intalnirea la nivel inalt dintre capetele DWS-ului si johannis…ca vorba aia traim in sibiu unde uneltirile (a se citi kk-turile) PDL-PSD nu prea ne afecteaza….sau?!

medeea

Nu as recomanda nimanui AMBER CAFE SIBIU! Din proprie experienta o sa va enumerez cateva motive: -personajele acestea dubioase angajate pe post de waitress sunt sub orice critica. Poate am fost eu mai ghinionista (de fiecare data cand m-am dus) Am comandat o sticla de vin ALB. Mi-a fost servita la temperatura camerei…temperatura care iarna intr-o incapere incalzita s-ar putea sa fie destul de tidicata. Am rugat-o frumos sa imi aduca un vas cu gheata pt. a racori vinul, bineinteles ca mi-a adus niste gheata pe care o sa bag in paharul de vin ALB. De ce sa bei un… Read more »