Golden Blitz de Sibiu

ariton-cindrea-2008

Cine nu a auzit de Golden Blitz, localul favorit al politicienilor din Bucuresti, unde se fac si se desfac aliante politice, unde se dau contracte pe bani publici…. Ei bine avem si la Sibiu asa ceva doar ca se numeste Am Ring Hotel. In Piata Mare, un anume Domnariu, poienar, patron de Euroil si-a tras hotel. Trecem peste lipsa avizelor de la monumente. Acum are acolo restaurant, cafenea si hotel. In curte are o terasa intima unde se fac si se desfac aliantele politice.

Anul trecut acolo erau vazuti Ariton (PDL) cu Cindrea (PSD) si altii la discutii si comploturi. Astazi am mers si eu acolo sa beau o cafea. Eram cu amicul Tomozei. Si cand sa intram, cine ies? Ariton si Cindrea. Ambii zambitori. S-au despartit amical in fata noastra. Le-am dat binete si am intrat in curte la o cafea. Dupa nici 20 de minute cine apare in curte la o masa? Ariton. Dupa nici doua minute vine si Craciun (PNL), pana de curand subprefect. Nu am mai stat ca ne-am simtit sa ii lasam sa discute in liniste viitorul aliantelor politice sibiene.
Trageti voi concluziile. Eu am doar una: mergeti mai des pe la Am Ring Hotel (alias Amber Cafe) daca vreti sa vedeti aliantele politice de la Sibiu.

Foto: amicul Tomozei, dar e de anul trecut cand Ariton si Cindrea mergeau agale la o cafea pe aceeasi terasa…