Echipa lui Barbu ma ataca

Unii politicieni sunt atat de infantili incat nici macar nu merita atentie. Dar atunci cand se apuca sa candideze pentru o functie publica incep sa ma ingrijorez ca multimea s-ar putea sa-i voteze pe motive de frumusete, sex-appeal sau te miri ce carnati si bere serviti gratis. Blogul Mazemania a luat in colimator pe cei mai mediatizati politicieni fie ca sunt de la PSD, PDL sau PNL. Clar ca aceste partide mai au sanse de intrare in Parlament.

Dintre echipele de campanie ale acestor politicieni cei ai lui Barbu se dovedesc cei mai marsavi… Azi noapte s-au pus pe comentat pe vechiul blog Mazemania (nici nu au vazut ca m-am mutat). Bineinteles ca eu incurajez comentariile, dar nu injuraturile, indecenta in limbaj si PROSTIA. Saracii sunt atat de prosti incat s-au dat drept Ariton si Cercel si simpatizanti PDL care ma injura, dar au uitat ca in lumea internetului exista si IP-uri… Vai de mama lor. Pe langa asta un fin cunoscator al mitocanilor politici ii recunoaste de la o posta din comentariile anterioare pro-Barbu.

Asta e ! Campania electorala pare sa deschida cutia Pandorei si toti miticii prapaditi ce nu au facut nimic toata viata lor pentru Sibiu se gandesc ca e momentul sa arunce cu noroi in toti. Barbule retrage-ti cainii ca esti jenant!

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted
Silviu

Partea cea mai putin buna este ca Eugen Barbu “fiul risipitor” va intra in Parlament, si dupa cum am mai spus si cu alte ocazii, este jokerul unui om de afaceri, care are nevoie de cineva si in Parlamentul Romaniei. Echipa de campanie …… astea-s niste chestii care dau bine, nu exista asa ceva,exista suporteri, ca la fotbal si cam tot ca aia se si comporta. Din pacate asta e realitatea in Romania. Ce zici?

ioana frunzescu

Noul blog e frumos, dar as schimba culoarea de fond in bleu sau caramiziu, oricum ceva contrastant cu fila de scris.sa nu fie mov, a propos de Barbu asta!

Silviu, absolut toti sunt jokeri ai unui/unor oameni “de afaceri”. doar de unde crezi ca-si iau banii de campanie, de la bunica din pensie?