Birt, seful pietelor sibiene

Am primit un email de la un cititor, aparent angajat al Serviciului Public Administrarea Pietelor din cadrul Primariei Sibiu. Omul reclama multe ilegalitati comise de directorul acestui serviciu Birt Ioan Teodor. Cred ca ar merita citit textul de mai jos de cei din Primarie si Politie. O ancheta evident se impune la cate dovezi sunt prezentate.

BANII PUBLICI AI SIBIULUI AJUNG LA TOCILE

Tinem sa va informam ca aceasta nu este o acuzatie. Este un adevar de care va puteti convinge DACA verificati. Si fara Curtea de Conturi ori ce om normal isi poate da seama ca preturile cu care sau facut investitiile si achizitiile din ultimii 4 ani depasesc cu mult bunul simt, chiar daca acestea sau facut in urma unor licitatii. Rolul licitatiilor la achizitii este sa se obtina cel mai mic pret posibil si o calitate buna. La Serviciul Public Administratia Pietelor este INVERS. Pe cine credeti ca favorizeaza acest fapt ? Pe coordonatorul de credite in primul rand. Nu credem ca d-l Birt a facut singur ceea ce a facut. In schimbul catorva telefoane mobile exagerat de scumpe pentru un Servicu Public, sau nu numai pentru telefoane, colegii dansului au inchis ochii la toate magariile pe care acesta le-a facut. De ca credeti ca firmele care au castigat licitatiile au si construit pensiunea de la TOCILE a d-lui director. Pentru a va lamuri mai usor va rugam sa verificati preturile la care s-au construit chioscurile si copertinele din P-ta Cibin. Copertinele nu numai ca au fost exagerat de scumpe-10.000 euro/ buc-s-au platit un numar de 25, dar ele sunt de fapt 24. La amenajarile si reparatiile facute in ultima perioada in P-ta Obor, Cibin, Vasile Aaron, chiar si contractul de dezapezire, preturile depasesc ori ce imaginatie. S-a turnat in P-ta Obor 15mp de beton si sau platit 190 de milioane, si altele. Despre remorcile pentru Pta Mobila nu cunoastem preturile din Germania, dar si acelea se pot verifica. S-a dovedit ca a fost o investitie care nu numai ca nu aduce profit, dar produce cheltuiala. Despre ratele pe care le are d-l Director stim ca le achita din autoturismele introduse in Targul auto de prietenul dansului, d-l Iridon. Pe acesta din urma un angajat de la birouri impreuna cu câţiva colegi l-a prins cu 180 de autoturisme introduse in targ fara bilete. Rezultatul…..Iridon a fost avansat.
Cum credeti ca a inteles directorul de la Serviciul Public Administrati Pietelor sa intampine criza? A sarit in ajutorul angajatilor, a unora. adica, a renuntat la echipa de control -care verifica duminica activitatea administratilor-ca d-l Iridon sa poata introduce in targul de masini autoturisme fara bilete. Normal, mai trebuiesc platite rate la autoturismul Audi si la Pensiunea de la Tocile. Si secretara trebuia ajutata astfel un autoturism al serviciului public cumparat pe bani publici cu benzina din bani publici in fiecare zi o aduce la servici si o duce acasa sau unde are nevoie pe d-soara secretara. Stiti de ce nu semnam ,pentru ca ne este frica ca ne da afara.

Căutări: