Atunci cand saracia devine trendy

Haley Phelps

Pe vremea cand eram tanar ficior, sa porti o pereche de blugi jerpeliti decolorati sau cu ceva gauri in ei era un simbol al saraciei. Erau haine ‘de capatat’ cum obisnuiau sa zica bunicii si le purtatu doar aia amarati.

Numai ca la scurt timp aparusera (cel putin la posturile TV straine pe care le urmaream) moda blugilor decolorati si cum in Romania nu gaseai asa ceva multi dintre noi au devenit peste noapte ‘artisti’ in ale modei cu o sticla de clor si o pereche de blugi mai veche.

A tinut cativa ani trendul respectiv dupa care blugii decolorati devenisera ceva mainstream si aparusera pe piata atat de multe modele incat nu i-a mai cumparat mai nimeni. N-a trecut mult timp pentru ca saracia sa devina din nou trendy, pentru ca de vreo 5 ani sunt din ce in ce mai prezenti blugii rupti:

Haley Phelps

E drept ca nu sunt foarte multe femei ce poarta asa ceva pentru ca probabil exista o reticenta fata de ideea ca hainele rupte reprezinta saracia. Si totusi, e destul de interesant trendul asta adoptat intens de hipsterii zilelor noastre.