Are careva idee cum pot scapa de mizeria asta?

2017-08-13_20-28-37_935

In anno domini 2017 cand robotii sunt aproape gata sa faca munca reziduala cu care omenirea isi cam pierde timpul de atatea zeci sau chiar sute de ani, in cateva tari din Europa esti obligat sa lipesti pe parbriz fel de fel de abtibilduri pacatoase pentru a demonstra ca ai platit nu stiu ce taxa.

Desigur, nu se intampla chiar in fiecare tara pentru ca unii au montat sisteme de bariere semi-automate in timp ce altii au creat sisteme de supraveghere cu capacitate de recunoastere a numerelor de inmatriculare pentru a evita „birocratia” asta tehnica. Doar tarile ceva mai sarace (din punct de vedere al inteligentei celor care se ocupa de sistemul rutier desigur) te mai obliga sa lipesti chestii pe parbriz si sa pastrezi bonuri care se sterg de la caldura timp de 6 luni.

Dupa cateva drumuri in care aproape ca am traversat Europa de la est la vest si invers m-am procopsit pe parbriz la Logan cu niste mizerii de abtibilduri pe care nu le pot da jos deloc:

As putea desigur ca le racai cu o racleta sau ceva, ceea ce am si incercat deja, numai ca lipiciul ala pacatos ramane cum s-a intamplat si la cele mai vechi.

Asa ca astept sugestii care sa nu implice peria de sarma, acid sau mai stiu eu ce alta metoda prin care sa distrug de tot parbrizul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *