Anul Nou aduce un alt obicei prost

Tocmai cand multi dintre noi se bucurau ca au scapat de sutele de invitatii la jocuri pe Facebook primite zilnic de la oameni care n-au altceva mai bun de facut toata ziua (Si nu fiindca nu s-ar mai juca, ca se joaca fara probleme ci fiindca din cauza sutelor de notificari inutile multi au renuntat la Facebook sau au raportat aplicatiile ca fiind spam.) se pare ca un nou obicei prost isi face incet loc printre utilizatori.

Astfel imediat ce s-a intrat in perioada sarbatorilor cativa s-au gandit ca e bine sa posteze diverse poze cu urari in care sa tag-uiasca toti prietenii din lista generand evident sute de notificari de la oameni care n-au nevoie de ele si oricum le ignora. Nu stiu de ce insa metoda asta nu imi pare decat un cersit voalat de like-uri.

In opinia mea atunci cand ai o urare de facut o poti pune frumos ca o actualizare simpla de status si cine ti-e prieten din lista si te urmareste (inclusiv SRI-ul) o s-o vada si o s-o aprecieze, iar cine nu te urmareste isi va vedea linistit de sarbatorit impreuna cu cei pe care-i considera prieteni.