Iulian Stoica e un spammer jegos

Iulian Stoica, pe care-l puteti contacta la 0722270086 (ca sa-i transmiteti numai de “bine” evident) sau pe email la tehnodin@yahoo.com sau tehnoenerg@gmail.com (sa vedeti acum ce-i umplu alti spammeri inboxu’ cu viagra ca i-am pus mailurile aici in plain text) e doar un spammer jegos care da mailuri in bulk unor persoane pe care nici macar nu le cunoaste sau au vreo legatura cu profilul de activitate al firmei sale.

Iulian Stoica e un spammer jegos

5
Lasă un răspuns

3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted
IS

scuze pentru cei care au primit mail-ul de mai sus si nu au tangenta cu serviciile oferite. a fost dintr-o greseala. Toate adresele mail unde a fost trimis sunt pe site-urile unor companii care au utilaje ce necesita echilibrare dinamica si diagnoza, servicii ce necesita pregatire tehnica superioara, iar serviciile oferite sunt reale.
,,jegoasa” este postarea si cel care a facut-o fara o minima verificare. Dar unde nu e ratiune…….. e jeg.
IS

calin

si eu am primit spam-ul asta pe 3 emailuri diferite. Niciunul nu era inregistrat pe siteurile de care vorbeste individul vinovat de spam. baiatul pariez ca a cumparat emailuri la gramada si a dat sa fie. oricum, dincolo de spam, astfel nu se promoveaza afacerea, din contra ii face un prost renume. nimeni nu va merge la el in urma acestui email. dar multi il vor vorbi de rau. prost marketing.