Ana Birchall – Sex si politica

 Ultimul scandal sexual care a aprins România este cel legat de secretarul executiv PSD Ana Birchall. Candidata la Camera Deputaţilor şi posibil viitoare Ministru al Educaţiei a fost adusă în atenţia publicului printr-un scurt film porno în care este arătată cum face sex oral unui bărbat într-o maşină.

Cazul a beneficiat de mediatizare în ultima săptămână, dar abia duminică Ana Birchall a dat replica presei şi speculatorilor media. Birchall spune că nu e ea în film şi că se retrage din cursa pentru alegeri pentru a nu face rău partidului.

Acum analizînd situaţia creată în seria de filme cu politcieni, acesta e cel mai lejer. După mita garnisită de caltaboşi primită de ministrul Remeş, sexul oral e ceva firesc. Toată povestea cu Ana Birchall a luat avânt, deşi poate nici nu e ea în film, pentru că  „autorul necunoscut” al materialului a promis şi episodul 2 unde apare faţa bărbatului fericit din film. Zvonurile au umplut internetul şi o parte din media cum că bărbatul din film nu e soţul, ci un politician de frunte din PSD.

Toată povestea de fapt se bazează pe zvonuri, interpretări şi aproximări. Scopul clar fiind distrugerea carierei politice a tinerei PSD-iste. Evident că sexul oral, chiar şi în maşină, e ceva firesc, ami puţin pentru unii obtuzi din România. Politicienii fac li ei sex, cu partenerii lor de viaţă şi, uneori, şi cu alţii. Dacă se folosesc de sex pentru a urca scara ierarhică atunci devine o problemă. Altfel e o chestiune pur personală.

Poţi să afli mai multe despre proiectele în care este implicat Călin Blaga pe pagina sa de Facebook – Mazemania

Pentru pasionati, filmul e aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *