Multumim Claudia!

Multumim Claudia!
O noua fila din istoria locala recenta a societatii civile se scrie zilele acestea. Claudia Popa, directoarea Crucii Rosii Sibiu de 7 ani, paraseste organizatia si se muta din Sibiu. Noua directoare va fi Raluca Morar, fiica fostului presedinte al Consiliului Judetean Sibiu si patron local Constantin Morar, membru PSD.

Am colaborat adesea cu Claudia si am remarcat daruirea ei si dorinta de schimbare, mai ales la nivelul mentalitatilor locale. Sincer imi pare rau ca pleaca din functia detinuta si din oras, dar ma bucur pentru ea, caci viitorul ii e deschis total.
Multumim Claudia!
Sper doar ca noua directoare sa se ridice la nivelul Claudiei in ce priveste entuziasmul, pasiunea si energia pentru Crucea Rosie Sibiu. Claudia nu e sibianca, ea a venit de la Brasov si desi multi au privit-o circumspect la inceput, a stiut sa se impuna doar prin propria persoana. Ceea ce multi nu o vor putea face niciodata….

Felicitari Caludia! Multumim!

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Anonymous

multumim…ca pleci 😀

Calin Blaga

Anonymule esti rau fara sa te semnezi….. si chiar nu merita persoana…dar de, fiecare cu opinia lui… Sper doar tu Anonymule sa fi facut mai multe pentru comunitate!