Talentul Anului

Premiile Ioan Chirila 2008
Daca vrei sa scrii despre sportivi si nu despre amantele lor

Se cauta Talentul Anului la Premiile Ioan Chirila

Pentru cei care scriu povestea, nu doar rezultatul…
Pentru cei care stiu sa scrie, nu doar sa numere faulturi…
Pentru cei care scriu despre jocul din teren, nu despre cel din culise…

Premiile „Ioan Chirila” cauta si anul acesta Talentul Anului. Concursul se adreseaza tinerilor care isi doresc sa devina jurnalisti sportivi, dar stiu ca pentru aceasta nu e suficient sa numeri cornere sau sa consemnezi faulturi. Mai mult decat atat, Talentul Anului e cel care stie ca ultimele aventuri amoroase si ultimele achizitii de lux ale sportivilor nu fac obiectul de interes al jurnalistilor sportivi.

La concurs sunt invitati sa participe toti autorii non-profesionisti care cred ca au „cerneala in condei”. Pentru a participa, ei trebuie să trimita un text cu tema sportiva, intre 29 septembrie si 3 noiembrie, la premii@ioanchirila.ro.

Invingătorul va beneficia de un contract de colaborare cu Evenimentul zilei, timp de trei luni, avand oportunitatea de a incepe o cariera de ziarist sportiv. Cel de-al doilea clasat va fi recompensat cu o colaborare cu unul dintre cele mai populare site-uri de stiri din Romania – Hotnews.ro, avand, de asemenea posibilitatea de a incepe o cariera de jurnalist. Va fi luat in considerare un singur text din partea fiecarui participant. Castigatorul va fi desemnat de catre doamna Iarina Demian, presedintele Fundatiei artEST si un reprezentant din partea Evenimentul Zilei.

Catalina Pitis, castigatoarea premiului pentru Talentul Anului in 2007 ii avertizeaza pe aspirantii la premiu ca acesta iti deschide un drum, dar apoi trebuie sa muncesti mult ca sa obtii rezultate. Talentul Anului nu se rezuma la momentul de pe scena, cand obtii trofeul. Inainte de momentul acesta e multa munca, dar mai ales dupa pentru ca trebuie sa dovedesti ca l-ai meritat.

Persoana de contact:
Alina Macarie
PR Manager
0723 696 436
alina.macarie@gmail.com