Am ras putin

Screen-Shot-2017-12-23-at-12.02.58

OK, putin mai mult…

De cateva zile circula mizeria asta pe Facebook si pana acum am vazut-o la mai multe persoane cu fix acelasi text:

Sa facem putina analiza pe text ca e foarte interesant:

Semneaza petitia sau blocheaza-ma. Nu, eu nu vreau sa te blochez pe tine pentru ca eu nu te-am adaugat fiindca suntem prieteni sau macar cunoscuti ci cu unicul scop ca sa te spamez la modul ordinar cu fel de fel de mizerii, iar asta e una din ele. Daca te blochez eu pe tine atunci nu mai are cine sa-mi dea like, dar daca ma blochezi tu pe mine inseamna ca spamul meu a ajuns la un nivel insuportabil.

Altfel ce rost are sa ne prefacem ca suntem prieteni? N-am fost niciodata prieteni, nu ti-am dat add as friend pentru ca te consider prieten cum se presupune ca ar functiona Facebook-ul asta ci pentru ca voiam sa te spamez cu fake news si petitii online, iar daca tu nu reactionezi la spamul meu inseamna ca nu te intereseaza si mai bine imi dai block ca sa faci loc unuia pe care-l intereseaza.

Aici chiar nu e vorba de opinie ci normalitate. N-a fost niciodata vorba de opinii pentru ca oamenii care dau share la petitii online si te ameninta ca fac ceva daca nu le semnezi n-au opinii si nu pot sa gandeasca atat de departe incat sa aiba opinii pertinente pe un subiect sau altul. Dar cu siguranta e vorba de normalitate pentru ca spamul pe Facebook e ceva normal, petitia online care nu rezolva niciodata nimic e ceva normal. Perceptia de superioritate prin prisma apartenentei la o anumita bula e din nou ceva normal.

Inca mai am xxxx prieteni. Vezi fraiere cati prieteni am? Daca tu ma blochezi raman atatia cu mine chiar daca nu-mi sunt prieteni, nu mi-au fost niciodata prieteni si mereu m-am prefacut ca-mi sunt prieteni. Ce conteaza pana la urma atat timp cat o sa am pe cine sa spamez in continuare cu petitii online si fake news?

In alta ordine de idei, primesc astfel de amenintari voalate de la indivizi care nu mi-au dat vreodata un like sau share la vreun articol scris aici pe blog in care denuntam intr-un fel sau altul diverse chestii legate de viata politica si sociala din Romania, dar care acum au pretentia ca eu sa fac chestii, adica sa semnez petitii online pentru ca, nu-i asa, toate problemele politice si sociale cu care s-a confruntat Romania in ultimii 5-10 ani  s-au rezolvat exclusiv cu ajutorul unor petitii online.

Din fericire pentru a defini cat mai bine fatarnicia asta limba romana are un cuvant pe masura:

P A T E T I C!