Am nevoie de-o tema

1940046

Momentan folosesc Ribbon de la MyThemeShop, insa de cand cu upgradeul la PHP 7.1 am remarcat ca exista o serie de functii ce nu mai sunt compatibile asa ca vreau sa schimb tema pe ceva mai bun.

Desigur, nu ma astept ca Ribbon sa primeasca vreo actualizare fiindca dupa cum imi zicea si Marius, astia de la MyThemeShop n-au actualizat nici macar temele premium pentru noile versiuni de PHP, deci nu e nicio sansa ca sa faca pasul asta pentru una din temele gratis ale lor.

Am testat mai devreme cateva teme gratis din WordPress repository si toate m-au dezamagit fiindca pentru a functiona cum vreau eu au nevoie de modificari majore, modificari pe care nu sunt dispus sa le fac fiindca n-am timp suficient si nici rabdare.

Astfel, am nevoie de o tema care sa aiba urmatoarele caracteristici:

  1. Responsive/Liquid width;
  2. Design minimalist (nu vreau slider, header cu imagine etc.);
  3. Sa suporte post excerpt si featured image, iar featured image sa nu fie cat mai mare posibil ci sa suporte crop automat;
  4. Sa aiba sidebar dezactivabil pe anumite pagini, sau sa n-aiba deloc sidebar, dar sa aiba suport pentru widgets in footer;
  5. Sa fie cat mai light posibil fara prea multe Javascripturi;
  6. Sa mearga pe PHP 7.x.

Hai ca nu cer prea mult!

P.S. Nu vreau Genesis sau frameworkuri ci o tema simpla.

P.P.S. Nu ma intereseaza funcii de pozitionare bannere pentru ca alea oricum o sa le pun manual.

P.P.P.S. Nu vreau neaparat una gratis, poate sa fie si comerciala, daca merita banii o cumpar atat timp cat pot sa scutesc ore de munca.