Cum scapi de agresiune pe blog?

Poate ati remarcat ca sunt indivizi care nici nebuni nu pot fi catalogati pentru ca am ofensa persoanele cu tulburari psihice. Sunt persoane puse pe injurat non-stop. Probabil aceleasi persoane pe care le regasim pe paginile de internet ale ziarelor locale. Limbaj execrabil pe care eu nu il tolerez. Poate sunt de moda veche, dar cred ca am injurat de maxim 5 ori in viata si si atunci mi-a parut extrem de rau… Cum spuneam pe Mazemania exprimarea e libera pentru o societate mai buna. Injuriile nu sunt acceptate. La prima se sterge comentariul, la a doua se marcheaza SPAM, la a treia se da BAN pe IP. Am descoperit, pentru prima data, faptul ca WordPress ofera un plugin de BAN pentru IP sau alte chestii. Foarte folositor cand nu vrei sa stai sa stergi comentarii zilnic de la niste persoane evident tulburate… Asa ca am instalat acest plugin WordPress. Apoi, cateodata, ma amuz sa vad de cate ori a mai incercat respectivul tulburat sa intre pe blog si a gasit o pagina alba care il anunta ca e blocat. 🙂

7
Lasă un răspuns

7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
Fabi

Majoritatea oamenilor au IP dinamic…degeaba dai ban la IP.

mos

Probabil aceleasi persoane care le regasim …
Nu cumva pe care le regasim?

Fabi

Calin…eu am IP dinamic, daca injur de 3 ori pe site, imi vei da ban pe IP. Daca faci asta eu imi voi restarta routerul si cei de la RDS imi vor da automat alt IP. Voi injura iar de 3 ori. Voi face asta atat de des pana cand toate IPurile pe care RDS le poate inchiria vor fi in lista ta de BAN, din momentul acela nici tu nu iti vei mai putea comenta blogul. Asta este IP dinamic.

Fabi

Chiar vrei sa joci dea soarecele si pisica cu mine? Nu exista nimic in universul asta care sa poata bana permanent si fail-safe pe cineva. Nimic. Nu imi pasa cum se face banul, prin IP, MAC, cookieuri ce vrei tu. Nu ai cum. Daca vrei incearca pe mine, si sa vedem rezultatul. Da-mi un mesaj pe messenger dupa ce am primit ban.