A crăpat un drogat

De vreo câteva zile jumătate de planetă jelește și ridică în slăvi un drogat ce aparent a crăpat pe nepusă masă pe la vreo 60 de ani deși avea deja probleme de natură cardiacă.

Acuma sper că-mi scuzați ignoranța, dar nu înțeleg absolut deloc atitudinea asta a muritorilor de rând față de foști campioni căzuți în disgrație.

Un campion adevărat rămâne toată viața lui un campion adevărat în timp ce un ratat o să fie toată viața lui un ratat chiar dacă are un episod dinăsta de excelare profesională.

De foarte multe ori campionii nu ajung acolo exclusiv pe forțe proprii ci cu efortul cumulat al multor oameni, iar dacă era ratați de la bun început, atunci când sunt lăsați din brațe de acei oameni redevin ratați.

Așa și cu mingicarul ăsta pe care toată lumea (aparent) îl jelește și-l ridică în slăvi zilele astea deși el de fapt a devenit renumit pentru că a trișat cândva.

Și nu prea am înțeles niciodată de lumea are un fetish pentru indivizi precum ăștia.

Dacă crăpa bețivul satului pe la 60 de ani fac pariu că toți ăștia care acum îl jelesc pe mingicarul ăla nu doar că nu-l jeleau ci constatau mirați că a ajuns până la 60 de ani și n-a crăpat mai devreme.

Evident, mai toți ăștia sunt papagali cu discurs de stânga ce practică în viața de zi cu zi dublul standard…