Votati-ma, domnule Basescu!

Am urmarit inregistrarea dezbaterii de la Cluj dintre Antonescu si Basescu. Geoana nu a venit din lasitate. Interesanta dezbatere, mai ales partea a doua. Dupa declaratii siropoase de ambele parti au inceput acuzele, cand subtile, cand pe fata. Si unul si altul s-au lovit cum au stiut mai bine. Dar Basescu a fost un MAGAR.  Cand s-a referit la familia lui Antonescu. Un nesimtit ordinar, ce a facut acelasi gest si cu jurnalista Corina Dragotescu cand suferea de cancer. Diferenta de educatie intre cei doi a fost evidenta. Redau mai jos declaratiile Corinei Dragotescu publicate dupa dezbatere, pentru a intelege magaria lui Basescu. La final Antonescu l-a sfatuit pe Basescu sa il voteze pe el “Votati-ma, domnule Basescu!”


Jurnalista Corina Dragostescu a tinut sa faca publica istoria dureroasa a fostei sotii a liderului PNL, Crin Antonescu, dupa ce Traian Basescu ar fi facut o aluzie la aceasta poveste in dezbaterea televizata de la Cluj dintre cei doi candidati.

Prima sotie a lui Crin Antonescu, Aurelia, a ales sa se sinucida, in 2004, dupa ce a aflat ca are cancer generalizat, pornit de la un cancer ovarian, informeaza Impact News.

Jurnalista spune ca aceasta nu mai suporta durerile si-l intreba pe Dumnezeu de ce i-a dat-o pe cea mica, pe fetita pe care nu avea s-o vada crescand, niciodata.

Primul copil al sotilor Antonescu a murit in 1995, iar cei doi au incercat dupa aceea sa faca al doilea copil. Insa nimeni nu stia ca ea are cancer ovarian, pentru ca nimeni nu i-a facut analizele specifice.

A ramas insarcinata dupa mai multe tratamente si, in 2001, a nascut o fetita, careia i-au pus numele Irina. La doar cateva luni, Aurelia Antonescu, a aflat ca are un cancer care i-a cuprins tot organismul.

Cat timp a facut citostatice, Crin Antonescu cu o mana legana copilul mic, cu cealalta isi mangaia nevasta aflata in niste chinuri groaznice, povesteste Corina Dragotescu.

In 2004, Aurelia nu a mai suportat morfina si durerile pe care ti le dau atat tratamentul indelungat, cat si un organism cuprins de boala. Intr-o noapte, la ora 4, s-a aruncat de la balcon.

“Asta este povestea primei sotii a lui Crin Antonescu, iar acesta a fost devastat de durere ani de zile. Am simtit nevoia sa o scriu pentru ca, pe vremea cand eram in plin tratament de cancer, domnul Basescu a fost la fel de cinic si cu mine. Numai ca eu am supravietuit”, a comentat Corina Dragotescu.

Sursa: Ziare.com

3
Lasă un răspuns

2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted

Vai domnu’ Calin, am plans cand am citit povestea duduiei Dragotescu dar apoi am primit urmatoarele linkuri pe care nu le pot crede dar imi dau de gandit si adevarul cred ca e undeva pe la mijloc.

Antonescu in cluburi de striptease inselindu-si sotia bolnava de cancer in 2002 (articol in adevarul16/10/2002 , )

https://www.adevarul.ro/articole/2002/deputatul-crin-antonescu-acuzat-ca-si-a-pus-haidamacii-pe-fotoreporteri.html

apoi o insela cu Adina Valean, acum deputata Liberala promovata de Crin pe criterii de inalta “competenta”
https://www.opiniicetatenesti.com/article.php?story=20091115062111433

Roackeru’ Crin Antonescu “Cantaretz’ la Dynamo” in ’86
ndrumitache.wordpress.com/2009/10/24/crin-antonescu-aka-porumbacu/

Asa-i Caline, Campaniile electorale romanesti sunt de prost gust (pe motiv ca asta cerem)dar nimeni nu vrea sa demonstreze nimic, toata lumea vrea sa ajunga la putere. Sunt lucruri inspaimantatoare care se discuta la momentul asta in toata media, lucruri pentru care, daca s-ar demonstra, am scapa de toata clasa politica – nu exista inchisori pentru toti – poate ne gazduiesc americanii ca si contraserviciu “inchisorilor CIA” de la noi :)) Toata lumea acuza pe toata lumea de lucruri inimaginabile si vin alegerile si castiga unul din ei si…siiii??!! Dezvaluirile din campanie?! “Pradarea Romaniei”?! Noi am fost doar spectatorii unui… Read more »