Votati-ma, domnule Basescu!

Am urmarit inregistrarea dezbaterii de la Cluj dintre Antonescu si Basescu. Geoana nu a venit din lasitate. Interesanta dezbatere, mai ales partea a doua. Dupa declaratii siropoase de ambele parti au inceput acuzele, cand subtile, cand pe fata. Si unul si altul s-au lovit cum au stiut mai bine. Dar Basescu a fost un MAGAR.  Cand s-a referit la familia lui Antonescu. Un nesimtit ordinar, ce a facut acelasi gest si cu jurnalista Corina Dragotescu cand suferea de cancer. Diferenta de educatie intre cei doi a fost evidenta. Redau mai jos declaratiile Corinei Dragotescu publicate dupa dezbatere, pentru a intelege magaria lui Basescu. La final Antonescu l-a sfatuit pe Basescu sa il voteze pe el „Votati-ma, domnule Basescu!”


Jurnalista Corina Dragostescu a tinut sa faca publica istoria dureroasa a fostei sotii a liderului PNL, Crin Antonescu, dupa ce Traian Basescu ar fi facut o aluzie la aceasta poveste in dezbaterea televizata de la Cluj dintre cei doi candidati.

Prima sotie a lui Crin Antonescu, Aurelia, a ales sa se sinucida, in 2004, dupa ce a aflat ca are cancer generalizat, pornit de la un cancer ovarian, informeaza Impact News.

Jurnalista spune ca aceasta nu mai suporta durerile si-l intreba pe Dumnezeu de ce i-a dat-o pe cea mica, pe fetita pe care nu avea s-o vada crescand, niciodata.

Primul copil al sotilor Antonescu a murit in 1995, iar cei doi au incercat dupa aceea sa faca al doilea copil. Insa nimeni nu stia ca ea are cancer ovarian, pentru ca nimeni nu i-a facut analizele specifice.

A ramas insarcinata dupa mai multe tratamente si, in 2001, a nascut o fetita, careia i-au pus numele Irina. La doar cateva luni, Aurelia Antonescu, a aflat ca are un cancer care i-a cuprins tot organismul.

Cat timp a facut citostatice, Crin Antonescu cu o mana legana copilul mic, cu cealalta isi mangaia nevasta aflata in niste chinuri groaznice, povesteste Corina Dragotescu.

In 2004, Aurelia nu a mai suportat morfina si durerile pe care ti le dau atat tratamentul indelungat, cat si un organism cuprins de boala. Intr-o noapte, la ora 4, s-a aruncat de la balcon.

„Asta este povestea primei sotii a lui Crin Antonescu, iar acesta a fost devastat de durere ani de zile. Am simtit nevoia sa o scriu pentru ca, pe vremea cand eram in plin tratament de cancer, domnul Basescu a fost la fel de cinic si cu mine. Numai ca eu am supravietuit”, a comentat Corina Dragotescu.

Sursa: Ziare.com