16
Lasă un răspuns

15 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
newest oldest most voted
lili

Iisus, in mijloc, cu apostolii!!! Ha, ha!

Niculaie

AMINTIRE BANC OFF TOPIC

DECI NU SE REFERA LA TEMA, si NICI LA NUME!
Anii 60′
Congres PCR…
Parvulescu, dizidentul, apare cu o mitraliera…

-Pe care?

-Si pe ala…si pe ala..si pe ala…si pe ala…

Unguru_Bulan

tot respectul pt tehnoredactor….:D

…niste imbecili care stau dupa un zid si dau in noi cu promisiuni, dupa care se “dau la fund” in spatele zidului continuand la fel ca si pana acum. Se intampla de 20 de ani si inca nu am reusit sa rupem zidul. Poate dupa inca 20 vom mai face inca o revolutie (normal ca va fi virtuala) si poate o sa dam zidul jos…se va face altul pe rau in jos/altul mai trainic si mai “frumos”….

Who the fuck is Iuda? ca Yoda(Jedi Master) stim ca-i Basescu :)))

nasul

N-o sa iasa niciunul!Nu merita niciunul sa fie presedinte …nici macar de scara de bloc! ( Ce bine ar fi fost, daca s-ar fi putut…sa nu iasa niciunul!!!!!)
Deci, peste 5 ani mai tragem o data… Poate vom avea atunci lozul ( presedintele) castigator… pe bune!

Ane

Sunt de aceeasi parere cu Lili, dar de ce la zid? Sunt tinte? :)) (pare cam instabil zidul ala, cum de ii poate tine pe toti?)

mie imi place. mai ales nota ta personala de a il aseza pe Cernea la mijloc, mesianic. Saracu de el din pacate nu prea stie cu ce se manaca treaba asta.

Sebi

@razvan pop
Dar tu stii?

@Sebi

fata de el cu siguranta, fata de Crin, Base, Geoana sau Oprescu sau Kelemen mai am multe de invatat.

Cernea poate in 2014 daca se implica mult in activitati civice si vine cu solutii s-ar putea sa aibe sanse dar e foarte greu fara un partid in spate. Dupa dezbaterea de la TV Geoana a iesit cel mai sifoant cu gafa imensa de la sfarsit cand au fost intrebati de fapte bune.El spune ce nu a facut rau … nu sunt expert in imagine dar nu e normal sa spui AM FACUT FAPTA ASTA BUNA ? Crin a vrut sa ii dea o replica lui basescu . Basescu cred ca a punctat cel mai bine spunand ca a facut… Read more »

@mihai

tu esti mandru de faptul ca presedintele tau se lauda ca a crestinat un musulman? ce mingi nu a ratat ca dupa mine astazi a gafat enorm si a pierdut orice sansa de a mai castiga ceva.

@razvan aflam duminica seara/noapte daca mai are vreo sansa. Nu sunt mandru, am spus ca a punctat bine pentru ca asta prinde la romani. In nu stiu daca sa votez Cernea, Antonescu sau Basescu. Stiu sigur ca nu votez Geoana.
Votezi si pentru referendum ?

@mihai

sunt de acord cu reducerea parlamentarilor dar nu cu parlamentul unicameral.

lili

Mi-am amintit inca ceva dupa ce am revazut poza. Cand am dat examenul de admitere la facultate, la una dintre probe am tras un biletel si a trebuit sa pun cate o porecla celor din comisie. Nu mai stiu exact cati erau, dar sigur peste 5. In mijloc statea un profesor pletos, latos si tare neingrijit. Imi treceau tot felul de porecle prin cap, dar ma gandeam sa nu-i jignesc. Insa timpul ma presa asa ca primele care mi-au venit in cap, le-am spus. Asadar, celui din mijloc i-am spus Iisus, nu era tocmai o porecla, ci mai degraba, in… Read more »