UPDATE: Busola politica – manipulare PNL

Am scris acum cateva zile despre un site care oferea un chestionar numit Busola Politica. Acesta este conceput, conform declaratiilor administratorilor site-ului, sa ajute oamenii indecisi sa vada cu ce partid se aseamana mai mult gandirea lor. Nu te indeamna la vot, dar…. te influenteaza. Tot atunci am zis ca mi se pare curios ca mi-a iesit PNL, desi eu stiu ca sunt de stanga. Apoi mai multi amici si cunoscuti au facut chestionarul si la 90% le-a iesit PNl, desi majoritatea erau total impotriva doctrinei liberale. Si atunci nu miroase a manipulare PNL?

Acum am cercetat un pic problema si site-ul Busola Politica este lansat de curand de Institutul European pentru Democraţie Participativă – Qvorum, asociatie infiintata anul acesta!! Hmmm…

5
Lasă un răspuns

5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Lucian

Mie nu mi-a iesit PNL, desi sunt pentru doctrina liberala, cum zici tu

Calin Blaga

Lucian, tu esti exceptia care confirma regula. oricum ziceam ca 90% le-a iesit PNL. Chiar si Razvan Pop de la PNL recunoaste pe blogul sau ca subiectul e suspect….

dreamwind55

No lasa ca pe mine m-au pricopsit cu UDMR. iaca… Puteam jura ca s PRM

Alin

mie mi’a iesit PNL detasat… probabil ca marea majoritate avem o gandire liberala !!!

Ioana Frunzescu

Sa vezi ce asezare pe esichierul politic mi-a iesit: 38% PSD( ca doctrina, sunt om de stanga, dar nu al acestor hoti de la Sibiu sau de la Bucuresti),6% PC,4%PRM,-6%UDMR, -13%PDL,-19%PNL,-23%PIN,-24%PNG-CD,-27%PNTCD.
Mie mi se pare corect.Sunt om de stanga, dar nu sunt extremist, ca dovada ca PRM si UDMR sunt la mine unul langa altul, la mijloc.Apoi, pentru mine , cele trei partide din coada nu conteaza, iar PNL si PDL sunt acelasi lucru, a alianta de centru.Cam asta e, in mare, o analiza a rezultatului. E bun testul, dar trebuie corectat pe bune, cu sinceritate si mare atentie.pa, Caline.