Uneori masa lui Putin e necesară

deviantart_271122440_waiting

Stați așa, nu vă ambalați direct din titlu pentru că treaba nu e chiar așa de coioasă precum pare ci dimpotrivă e mult mai rău.

În ultima perioadă am ajuns la concluzia că în ședințele corporative e nevoie de o masă ca a lui Putin, sau de mască obligatorie, sau chiar de mai multe ședințe pe Zoom și alte alea și mai puțin de ședințe în persoană.

De fapt cred că ar trebui chiar abolit conceptul ăsta de ședință în persoană.

Uite, am o idee mai bună.

Când eram în liceu, în ultimul an spre vară, aproape de examenul de bacalaureat am început să facem orele de engleză (cu doamna Iohannis) la terasele de pe centrul Sibiului (atunci încă nu era renovată Piața Mare) și era mai mișto că eram în aer liber și mai bătea vântul.

En fin, ideea e că toate ședințele astea fizice ar trebui să se facă la o terasă și nu într-o încăpere numită sală de ședințe.

De ce spun asta? Ei bine, în ultimii ani am tot făcut ședințe, majoritatea prin video, dar un procent considerabil și fizic.

Și le-am făcut cu tot felul de oameni, unii mai deștepți, alții mai puțin deștepți, unii mai bine intenționați și alții… întelegeți voi.

Ori problema ședințelor în încăperi e că de multe ori oamenii care participă put.

Și vara tind să pută mai des fiindcă transpiră mai des, dar nu mirosul de transpirație e problema cea mai gravă pentru că ăla se disimulează cu diverse deodorante și parfumuri și adeseori e suportabil, ci mirosul de gură împuțită.

Nu sunt un fin cunoscător al fenomenului, și mă bucur că e așa pentru că nici nu vreau să confirm treaba asta cumva vreodată, dar m-aș risca să spun că uneori gura pute mai rău decât curul.

Astea fiind zise, îmi provoacă o scârbă colosală să stau la masă cu vreunul sau vreuna care nu s-a mai spălat pe dinți de pe vremea piramidelor și care pe deasupra mai și fumează unele dintre cele mai ordinare țigări și cu foarte mare satisfacție bagă una fix înainte să intre într-o ședință.

Tocmai de asta e mișto să faci ședințe la masa lui Putin că dintr-un capăt al altului al mesei nu se simte duhoarea.

Sau mă rog, cine n-are masa lui Putin, ca mine de exemplu, poate să revină la masca obligatorie sau la ședințe online.