TSD Sibiu sare la gâtul jurnaliştilor

Citiţi scrisoarea deschisă semnată de o anume TSD Sibiu…. şi comentaţi. Eu unul m-am amuzat că au pus jurnalist în ghilimele în dreptul meu. Plus că au oferit cifre procentuale la început cu prezenţa TSD-eilor pe liste la alegeri, uitând să spună că aceştia erau pe ultimele locuri, neeligibile şi ce vârstă are preşedintele TSD… de care eu ziceam la Realitatea Sibiu că are vreo 40 de ani… Dacă ăsta e tânăr….

SCRISOARE DESCHISĂ

Stimaţi reprezentanţi ai trustului de presă Realitatea Sibiu,
ca urmare a emisiunilor dumneavoastră din ultima saptamana, cu privire la existenţa unor aşa zise disensiuni în cadrul Organizaţie TSD – PSD Sibiu, dorim prin intermediul acestei scrisori deschise să ne exprimăm poziţia noastră asupra atacurilor nefondate la adresa organizaţiilor noastre.
Referitor la subiectul “promovarea tinerilor în funcţii politice”, dorim să vă aducem la cunoştinţă următoarele:
– La alegerile locale din iunie 2008, din numărul total de candidaţi pentru funcţiile de consilieri locali şi judeţeni, 41% dintre candidaţii din municipiul Sibiu (12 din total 29 candidaţi) şi 30 % din candidaţii de la nivel de judeţ (12 din total 40 candidaţi) au fost persoane tinere din cadrul organizaţiilor TSD Sibiu;
– La alegerile parlamentare din noiembrie 2008, tinerii care au fost promovaţi de către Organizaţiile Locale PSD şi de către Organizaţia Judeţeană PSD Sibiu pentru a candida la funcţile de deputat şi senator au reprezentat 44% la nivel judetean şi de 66% la nivelul municipiului Sibiu din numărul total de candidaţi.
Referitor la subiectul “dacă există sau nu o organizaţie de tineret la nivel de judeţ sau la nivelul municipiului Sibiu” dorim să vă informăm că, actualele Comitete Executive ale Organizaţiei Municipale Şi Judeţene TSD Sibiu au fost alese prin vot democratic conform Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al TSD din iulie 2009.
Prin urmare, suntem de părere că afirmaţiile făcute de către invitaţii dumneavoastră în cadrul emisiunilor nu corespund realităţii. Fiind membri ai unui partid social-democrat nu am insistat în a mediatiza toate acţiunile întreprinse de către noi în ultimii ani. Dacă doriţi o dezbatere pe marginea acestui subiect vă invităm la una dintre viitoarele noastre şedinţe pentru a detalia cele expuse de către noi.
Suntem consternaţi de afirmaţiile făcute de către “jurnalistul” Călin Blaga în cadrul emisiunii “Sibiul în realitate” din data de 02.02.2010, care fără o minimă şi necesară informare prealabilă s-a lansat în ceea ce noi intepretăm ca şi un atac voit la adresa organizaţiilor de tineret TSD din judeţul Sibiu.
Organizaţia TSD Sibiu se disociază total de toate acţiunile întreprinse de către domnul Cristian Marinescu (exclus din partid în anul 2008 conform documentelor oficiale ale organizaţiei) şi consideră că emisiunile dumneavoastră au fost un atac nejustificat la adresa Organizaţiei PSD Sibiu
Cu respect,
Organizaţia Municipală TSD Sibiu

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted
nasul

Curat- murdar, dupa vorba lui Caragiale. Sau, cum zice alt personaj al dramaturgului roman, sa facem o anonima, s-o semnam si noi! Scrisoarea asta e in dulcele stil (sau pistil?!) al lui Cindrelu’. Saracu, e disperat, mai ales ca-l tot dau la TV Antena si Realitatea de Bucuresti (!!!!) in imagini cu Geaoana si ca sustinator al acestuia. De data asta, cineva( poate… Hrebe…, poate tanti zuza Amallia…) l-a pacalit pe paparada de Sibiu sa se dea pe fata ca voteaza cu Geoana la Congres pentru functia de presedinte PSD. Si va pierde…Daca vine Nastase sau altul decat Geoana, Cindrelu… Read more »

lasa/i ca se calmeaza ei. le/a cam fugit pamantul de sub picioae la alegeri si de aia sunt ofticati 🙂