PSD Sibiu: Lupta Cindrea – Marinescu ia proportii

UPDATE: Mai jos comentariul lui Adrian Nastase, privind inregistrarile.

Am primit doua inregistrari audio, disponibile pe Trilulilu. Prima este o conversatie telefonica intre Cindrea, sef PSD SIbiu si Cristi Marinescu, dizident PSD Sibiu, actual membru PSD Bucuresti. Cindrea il cheama pe Marinescu la o “discutie”, se pare in urma afirmatiilor la Realitatea TV Sibiu ale tanarului om de afaceri, Marinescu.

Ascultati mai jos…


Asculta mai multe audio Blog

Acum bomba este a doua inregistrare a convorbirii telefonice dintre aceeasi doi… De data asta Marinescu il suna pe Cindrea pentru intalnirea programata… dar ascultati raspunsul “marelui” lider PSD Sibiu, Ioan Cindrea, propus vicepresedinte al viitoarei conduceri PSD nationale, omul de baza al lui Mircea Geoana…


Asculta mai multe audio Blog

Extras de pe blogul lui Adrian Nastase:

“Calin Blaga,

Am ascultat raspunsul lui Cindrea pentru colegul de partid, Marinescu. Mi s-a parut relevant pentru ceea ce am comentat si eu. O amenintare incalificabila, in stil mafiot. Din pacate…”

7
Lasă un răspuns

4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted

Discutiile despre organizatia judeteana, municipala PSD Sibiu, controversele ridicate de activitatea acestora sunt vechi si stiute. Semnul meu de intrebare este cum de pana acum nu s-a luat nici macar o masura in conditiile in care termenul de garantie a liderior PSD Sibieni a expirat de foarte mult timp. La alegeri scorul scos de PSD in Sibiu a fost o rusine, putem afirma ca aici sau pierdut alegerile. In conditiile in care primarul Iohannis a fost in barca PSD si PNL-ul a luptat pentru stanga … inseamna ca problema este in PSD Sibiu si mai mult este a liderilor acestora.… Read more »

nasul

Interesant…Poate de data asta chiar pleaca -ticalosul srl de Sibiu -cindrea.
Dar nu mai sunt oameni in PSD SIBIU ca sa vina in locul mafiotilor astora. Cindrea a golit PSD SIBIU de oameni, in adevaratul sens al cuvantului si a ramas doar cu niste javrea schelalaitoare si cu liste false unde apar sute de membri PSD Sibiu, iar filiala asta judeteana nu mai are membri!!!!!

nasul

Telefoanele de amenintare si presiunile mafiote prin telefon sunt o practica veche la PSD. cindrea , cotora si altii ca ei fac asta de cate ori le e amenintata gasca si linistea din srl-ul numit PSD SIBIU.Vor mai iesi multe la iveala in curand, dupa cum sunt apele… Blogul lui Nastase e plin de remarci negative la adresa PSD SIBIU, remarci ale lui Nastase si ale celor care scriu pe blogul lui, foarte multi de la alte filiale PSD. De data asta, cindrelu e gata, iese la pensie din viata publica, la o pensie asa cum o vrea BOC!!!

unu

cindrea este un profesionist si asta deranjeaza. este printre putinii profesionisti din tara asta pe probleme sociale. sper sa ajunga cat mai repede ministru al muncii.