La PSD Sibiu se deschide cutia Pandorei

Redau mai jos un comentariu de la un cititor al acestui blog, membru PSD, se pare destul de important cat sa participe la sedintele conducerii acestui partid. Cititi si voi si comentati. Il mai astept pe cititor si pe restul cu dezvaluiri din interiorul PSD Sibiu. Sa stie tot poporul daca Cindrea si Suditu pleaca in PDL sau e doar zvon. Daca intr-adevar Tribuna a furnizar lista de IP-uri sefilor PSD Sibiu… ceea ce este foarte grav si multe altele! Cititi si comentati!

Intre multe discutile la care am avut parte intre Nelutu Cindrea si diversi ziaristi. Acesta dicta articolele pe care acestia sa le scrie si se mandrea de asa zisa prietenie (liguseala) a d-nului Dan Tomozei(ca sa nu amintesc cuvintele directe spuse de acesta la adresa ziaristului pentru ca nu am un limbaj A-la Vanghelie) deci eu m-as gandi in locul lui pe cine vreau sa sprijin.
Sa nu mai vorbim de stirea zilei ca d-nul Cindrea si gasca lui de hoti negociaza intrarea in PDL frumos din partea lor!!!(nu ca nu le face jocul lor de ani bunii si am sesizat la bucuresti si tot suturi mi-am luat) pentru cei interesati voi veni cu detalii! – ca de ex. in seara alegerilor 06.12.2009, Suditu s-a dus sa dea mana cu toti grei din Pdl si acum se cauta revenirea lui la Somaj.
Vorba aia – Dupa el potopul! si doar intelegerea e intelegere!
Apropo la intrebarea adresata ca: – Cine a fost scos din post de consilier Judetean in 2004 dupa ce a gresit ca a fost ales!
– Intrebati pe Oana si pe Coraliu! asa zisi dizidenti din 2004 ! (au avut si ei nesintirea sa candideze pe posturile de conducere)faceti cercetari!
Si alta bomba aseara noul presedinte de la municipiu s-a laudat in sedinta muicipala de partid de luni 22.02.2010 ora 18:00 in fata celor prezenti ca o parte din site-urile din Sibiu, ziare ca: Tribuna au dat toate ip-urile de la blogarii care au scris urat de actuala conducere din psd Sibiu si le-a inaintat retelelor de internet pentru a afla sursa acestora si ca v-a incepe ~decapitarea acestora~ deci fratilor s-a zis cu libertatea de exprimare. Daca veti fi acuzati de cineva eu propun si vin cu martori asupra acestor afirmatii pentru a urma calea legala.
Actualul presedinte de tineret pe municipiu, micul avocat Marin care stie sa faca procese doar de regres in asigurari inpotriva firmelor: Carpatica s.a firme care prefera sa le repare masiniile din daunele rca altiiar banii si ei sa platesca cand or vrea cand or putea si dupa disparitia lor. Avocatii si aceste procese sunt conditionate politic si bineinteles a nu se sesiza adevaratele delapidari, neacopreririle din asigurari etc… din cardul unor fimre cu inalt statut din asigurari. Dar asta este o alta problema pe care o vom desbate in tro alta discutie.
Alta problema este ca toate indicatiile pana in momentul de fata asupra centralei atomo-nucleare dau ca loc de amplasament Sibiu zona Talmaciu-Turnu Rosu, interesele sunt in cardul marilor partide politice mai ales Pdl.
Unii spun ca deja s-a apucat la acesta daca mergeti spre Valcea-Bucuresti veti vedea ca se construieste ceva in parte stanga.
Din discutiile avute cu sustinatorii ei acestia spun ca salariul va creste la unul mediu de 5000 de Ron pe zona Sibiu, apoi – ca stam impotriva progresului cei care ne opunem si alt raspuns este ca – Nu a murit nimeni!(inca). Daca nu ati sesizat sustinatorul va dau un pont bloger si el.
Dar nu spune nimeni dece, s-a lucrat de mult pentru a aduce zona in asa hal pentru a fi vazuti ei ca mari salvatori. Deci ei ne baga -Mortu’n casa si noi ii si le pupam mana! halal oamenii am ajus. De aceea s-a ~ distrus podul de pe Olt ca sa nu vedem noi porcatie ce vor sa o faca.~
Apoi nu spune nimeni ca Transilvania isi acopera necesarul de energie din energia proprie de pe hidrocentrale ~porcaria~ este facuta doar din interese economice.
Apoi nu spune nimeni ca firma care a castigat proiectul a deversat acidental anul trecut in doua rauri distince din Franta reactivi! de asta avem nevoie noi pe Olt si in Sibiu. Si acesti sustinatori ne clarifica pe noi ca este un sistem de producerea a energiei electrice cu grad ridicat de siguranta.
Nimeni nu spune ca suferim si exista reactii si azi de la Cernobal noi am fost si suntem cea mai puternic tara afectata dupa Ucraina tara, date tinute la secret si astazi, statistici ca suntem si avem cele mai multe cazuri de inbolnaviri de cancer din Europa. Desi le sesizam ca practic oricine din tara a avut sau are un pritem, o cunostinta care a sufertit sau sufera de cancer si exemplele pot continua pana dimineata.
Cu tot avantajul care il vedem si azi de la Sibiu Capitala Cultural Europeana, Sibiul devenind in 2009 al 5-lea oras ca numar de vizitatori din Europa noi vrem acum sa dam cu piciorul la asta dupa tot ce s-a creat.
O asemenea centrala atomica nu este binevenita in tara nicaieri datorita riscurilor la care se expun cei din preaja!!! Nemai vorbind de interesele unor frme nemtesti si a firmelor care au dezvoltat energie atomica pentru a cauta mine de sare sau de orice fel. Mai fratilor in halul acesta am ajuns!!! de asi cauta pretext o astfel de cetrala petru asi putea deversa ei toate gunoaiele in tara la noi si inca ce gunoaie!!!
Deci intai si intai reflectati unde am ajuns noi ca natie.
De aceea imi place cateodata de unu ca Valghelie care il mai scapa de unele jeguri care si-ar duce si ~mama- sora- nevasta~ la moraurile usoare ale sefilor.