TINERII PE PRIMUL LOC

Am scris intentionat titlul acestei postari cu litere mari ca vreau sa se stie ca STRIG!!!!! Sincer sustin campania nationala de constientizare a lipsei locuintelor pentru tineri initiata in 12 iunie de Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR). Am apreciat ca blogul Eticheta Mea a postat afisul campaniei, atat de dur, dar atat de real. Il postez si eu mai jos. Cred ca e timpul ca tinerii sa strige TARE ca vor sa fie luati in considerare ca factor principal al dezvoltarii Romaniei. Ca de la Revolutia din 1989 facuta de tineri, Romania i-a uitat, mai mult i-a scarbit pe multi care au plecat. Romania trebuie sa se concentreze pe tineri de acum, inclusiv pe problema locuintelor, dar nu numai. Daca nu mai vrem o Romanie in care scolile sunt focare de criminalitate, unde strazile devin locuri nesigure, unde tinerii de seama fug din tara, atunci E TIMPUL sa dam atentie tinerilor. Sa ii lasam sa vorbeasca, sa ii promovam. De 18 ani ascultam discursuri politicianiste despre si pentru tineri dar nu cu tineri. Sincer M-AM SATURAT SA MAI ASTEPT! am crescut mare si vreau sa fim lasati sa ne dezvoltam. Doar prin noi Romania mai are o sansa sa se dezvolte frumos!

TINERII PE PRIMUL LOC

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
tudor

Cum poate ai vazut pe Eticheta(mea), am primit acordul de a folosi liber afisul. Sper ca maine sa rezolv si o sponsorizare in sensul ca poti primi gratis cateva afise pe care sa le folosesti in sustinerea campaniei.

ANOSR - Denisa Nica, vice-presedinte PR

Iti multumesc mult ca ne sustii campania si ca ai postat pe blogul tau afisul si acel mesaj entuziast.

Asta cautam, intr-adevar, un prilej pentru a ne face auzita vocea si pentru a fi inclusi in lista problemelor prioritare de rezolvat ale autoritatilor.

Spor la tot ce faci si nu ezita sa ma contactezi pentru orice informatii!