Culmea prostiei?

Mai tineti minte bancurile bazate pe culmi? Culmea vitezei, culmea rabdarii etc. Credeam ca sunt bancuri, dar acum romanii au aratat ca bancurile se inspira din realitate. La turul 2 al alegerilor de ieri intr-o comuna din Iasi unul din candidati la functia de primar a murit in dimineata alegerilor. Legea nu prevedea nimic in aceasta situatia asa ca votul a continuat. Problema insa este ca satenii au aflat de moartea candidatului si TOTUSI au votat mortul toata ziua, astfel ca acesta a castigat. Interviurile TV in care unii oameni confirma ca au votat mortul in cunostinta de cauza sunt halucinante. Asta ne arata pana unde duce indobitocirea maselor. Probabil ca la fel s-ar fi intamplat si la Sibiu, nu? Oricum cazul ramane de poveste in toata lumea pentru ca stirea este deja difuzata in toata lumea!

Si pentru ca Romania pitoreasca ne ofera multe exemple de rautate sau prostie sau cum vreti sa definiti voi, intr-o comuna din Judetul Suceava observatorul ProDemocratia era tinut in sectia de vot in spatele unei sfori….Vedeti si video. Adica democratia sa stea dupa sfoara “daca nu e cuminte”! Tot acolo reprezentantii Realiatea TV au fost dati afara. Chestia cu datul afara al ziaristilor acreditati s-a intamplat si in primul tur la Sibiu.

Sa spun ceva si de turul 2 in judetul Sibiu. La Rasinari, spre bucuria mea, a castigat un independent, reprezentant al societatii civile, Bogdan Bucur. Cinste lui. Interesant ca in Tribuna primarul in functie din Rasinari l-a denigrat pe Bucur Bogdan cum a vrut el in campanie. Dreptul la replica a aparut in Tribuna abia azi, dupa alegeri….