The End Is Near?

Stiti vorba aceea biblica folosita de americani in filme ca sfarsitul lumii este aproape? Ei bine sunt cercetatori in lume care au corelat cutremurele din Noua Zeelanda si Japonia cu explozii solare.

In 15 februarie si 9 martie doua explozii solare de tip X (foarte mari) au avut loc dupa o acalmie de 4 ani. Ce au generat printre altele? Doua mari cutremure in Pacific, locul cel mai instabil de pe Pamant. Nu insa singurul. Loviturile solare vor fi in crestere pana la un apogeu in jurul anului 2013. Problema e ca acestea vor afecta comunicatiile, energia electrica si vor mai provoca mari cutremure.
Asa ca pregatiti-va pentru un sfarsit al unei Ere si un inceput al alteia. Sa nu ziceti ca nu v-am avertizat! 😀

4
Lasă un răspuns

3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted
dreamwind55

Buhuhu….si supermoon din 19 martie, si cometa Elenin din 16 martie, si Nibiru in noiembrie… Gata, nu mai scapam…Acum vulcanul din sudul Japoniei…
Ce mai, sa chefuim cat se mai poate.

mda … astea sunt oarecum absurditati in ideea ca soarele, luna si pamantul sunt intr-o continua corelatie de cand exista. si sunt si intr-o continua transformare. chestile astea sunt intr-adevar in stransa legatura insa nu inseamna sfarsitul. toata chestia asta face parte din selectia naturala, fiindca am ajuns cam imuni la multe datorita tehnologiei. chestii dinastea se intamplau si acu 2000 de ani, numai ca atunci nu eram 7 miliarde. se vor intampla si in urmatorii 10000 de ani, nu o sa le putem nici controla si nici anticipa ce putem face e sa incercam sa supravietuim si vom reusi… Read more »

alex oprea

La toate aceste cataclisme sa mai adaugam BASESCU si Boc, dupa care sa vedem ce iese din ecuatie:)