Cade Guvernul? Mai contează?!

Guvernul Boc iar este sub presiunea moţiunii de cenzură. Şi iar va scăpa. De altfel subiectul a devenit banal, precum şi mitingurile de protest sindicale din toată ţara. Degeaba este totul. Un popor blazat nu mai are voinţa de a-şi schimba conducătorii. Mereu după perioade din acestea apare un dictator sau un autoritar şi preia frâiele naţiei şi naţiei i se pare firesc. Suntem o turmă şi lipsa de cultură ne transformă în oi bune de aruncat în prăpastie.
Nu-i aşa?!

5
Lasă un răspuns

4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted

” Suntem o turmă şi lipsa de cultură ne transformă în oi bune de aruncat în prăpastie. ” adevarat graiesti Caline 🙂

cibinensis

Banuiesc ca ridicolul si grotescul sunt scena unei tari pe cale de disparitie tocmai din cauza unor pigmei iresponsabili huzurind precum cei din timpul lui Nero.

Un om de mic prost crescut 🙂 si la propriu si la figurat

alex oprea

Guvernul BOC va cadea atunci cind va dori Basescu. Romanii au voie sa respire cu aprobarea lui Basescu. Eu nu mai cred in democratia din romania. Nu poti face democratie fara popor ci doar cu o populatie. DEMOS CRATOS nu are in Romania obiect! Atât opozitia cit si sindicatele au ajuns patetici. Pina si uniunea asta contra naturii liberalo pesedista este de fapt un cistig pentru Basescu şi sleahta lui de mafioţi. Subiectele la moda în ţara sunt penibile: cade sau nu cade Boc, Iri şi Moni, Pepe şi Zăvoranca, Băse şi poşetele lui Udrea… Ce-i daca pica Boc? Se… Read more »

Joska

Da,corect zis,politica creata in jurul oamenilor,si mai corect zic eu in jurul intereselor unor grupuri,care se regasesc in toate partidele.Principii?Principiul de baza este satisfacerea intereselor proprii si celor care i-a ajutat material(donatii etc} sa ajunga la putere. Dar asta fac si au facut toate partidele,de te intrebi chiar astea sunt principiile de baza ale democratiei.N-am vazut in ultimii 20 ani o strategie de lunga durata facuta in diferite domenii(sanatate,invatamant,agricultura,turism).Toate astea trebuia facute de oameni(comisii) priceputi in diferitele domeni.La noi principalul criteriu este apartenenta politica(de cumetrie).Pe diferitii ministrii nu-i intereseaza decat succesul rapid,fiecare parca vrea sa-si lase numele,nu-i intereseaza sa faca… Read more »