Războaie, cutremure… ce urmează?

Stiu ca unii ma vor acuza ca promovez teoria cu sfarsitul lumii, dar nu e asa. Sunt un adept al ezoterismului si cred in semne. Acestea trebuie interpretate si actionat in consecinta. Multe lucruri pot fi prevenite spun samanii daca esti atent la semne. Acestea ne sunt oferite pentru a produce schimbarea.

Teorii despre sfarsitul lumii sunt cu duiumul de mii de ani in toate culturile. Dar sfarsitul trebuie inteles ca un moment de rascruce. Un sfarsit al lumii asa cum o stim si un nou inceput. In orice sfarsit e un inceput. Semnele de care vorbesc au fost mereu prezente inainte de marile evenimente din istoria omenirii. Si acum sunt: explozii solare foarte mari, deplasarea polilor magnetici ai pamantului, fenomene stranii pe pamant (pasari moarte cu miile deodata, cratere in locuri fara gauri subterane etc), cutremure. La aceste semne ale naturii se adauga semne umane: razboaie, revolutii. Intensificarea lor are o corelatie cu natura si schimbarile acesteia. Cine crede ca noi ca oameni suntem independenti de natura ce ne inconjoara si univers… se insala.

Nu stiu voi cum interpretati noile semne, dar dincolo de cele publice, ati constatat ca s-au inmultit la multi oameni visele premonitorii, pline de semne si semnificatii si cele in culori? Nu stau sa va explic ce inseamna asta, puteti citi si voi macar pe internet. Cert este ca avem o activitate foarte intensa la nivel planetar. Ce inseamna asta? O mare schimbare se apropie. Care va fi aceasta? Inca lucrez la interpretarea semnelor…. dar va asigur ca vine! Curand…