Talmaciu are site de libera exprimare

Daca Mazemania a inceput acum doi ani campania de libera exprimare in orasul Sibiu, iata ca ea este continuata si in alte orase. Dupa Avrig acum am gasit si un site pentru libera exprimare in Talmaciu. Le doresc succes!

Talmaciu are site de libera exprimare
Talmaciu - exprimare libera

Căutări:

6
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted

e dragut si vechiut. dar e politic.
ce am gasit… https://www.talmaciu.de/decembrie2008.html

Talmacean

poate asa avem si noi sanse sa se schimbe ceva lucruri in talmaciu

Tot din Talmaciu

sper sa fie citit si de cei din conducerea primariei !!!

justitiarul

Mare porcarie acest Consili Local din Talmaciu!Toti cei cu bani,sunt consilieri,de ce le-ar pasa cu cit se plateste mc de apa?Ei sunt “prea plecati”fata de baronul Barbu,in loc sa fie invers!Nu cunosc legea,sau nu vor sa o cunoasca!Barbu vrea sa se razbune pe Cretu,dar razbunarea e “arma prostului”zice un proverb,si locuitorii Talmaciului vor plati ca prostii,pentru prostia pe care au facut-o,alegindu-l pe Barbu ca Primar,care a promis ca va termina canalizarea in Talmaciu,dar..mai va …pina la Pastele Cailor. Asa vom astepta,daca nu luam atitudine fata de ceea ce fac consilierii si primarul din Talmaciu.NU UITATI: au fost alesi si trebuie… Read more »

justitiarul

Am uitat: sa intreb Onor Primarul si Consilierii : ca sa beneficiem de canalizare,de fapt de conditii civilizate de viata,trebuie sa ne mutam la Selimbar sau la Turnu Rosu? Sau mai bine schimbam Primarul? Cautam un gospodar si pentru NOI ,nu numai pentru El!

aLEX

Se pare ca Talmaciu mai are un site eu l-am gasit pe asta https://www.talmaciu.net