Suntem 0,4%. Restul e tacere

Traim intr-o tara numita Romania, care nu ne-a apartinut, nu ne apartine si nu ne va apartine. Este tara unor gasti trans-partinice. Gasti ce detin economia, media, politica. Gasit ce decid cine apare la TV si cat, cine participa la dezbateri si cine va fi ales. Asta e Romania. Nu este tara mea!

7
Lasă un răspuns

7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted
alex

Mai mult sau mai putin, mi-ai luat cuvintele din gura. In turul doi refuz sa ma prezint la vot, sa fiu iarasi pus in situatia sa ma gandesc ce candidat reprezinta raul cel mai mic, in loc sa ma gandesc ce candidat ar putea face mai mult pentru tarisoara noastra.

alex

hehe, o data am dat f5 si deja o trecut postul peste faza de moderare (asta sa nu treaca evident, faceam si eu conversatie doar).

alex

ufff, cred ca era legat de faptul ca ii prima oara cand postez. Te rog frumos sterge postul de sus si asta evident, dar asa repede sa nu se prinda lumea.

Eu m-am resemnat. Ori cu Basescu, ori cu Geoana, nu facem un pas inainte. Probabil peste 10-20 de ani putem merge la vot si sa alegem ceva mai bun.

Asta se intampla in orice tara “democratica” mai mult sau mai putin pe-fata, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne dezicem de Romania, ci doar de gasti, media, politica si vreo 80% din “populatorii” Romaniei.

Transira

L-am vazut (sporadic, din pacate) pe Remus Cernea si mi-a facut o impresie buna. Insa nu e de ajuns.
Pana nu vom constitui o “miscare verde” credibila, nu avem nici o sansa. Din pacate, aceasta idee de “miscare verde” a fost deja compromisa de catre Dolphi Drimer si Lificiu.

cibinensis

Si eu care ma gandeam sa ma intorc in tara sa traiesc mai bine.