Adio, Coco!

Nu l-am cunoscut foarte bine. Ocazional ne-am intersectat vietile intr-un Sibiu mic, unde ne stim cu totii. Coco (Constantin Botezatu) a fost un tanar de 23 de ani ce a luptat pentru viata sa cu boala. Dar Coco ieri a trecut spre lumina. Dupa cazul Ioanei, acum si Coco… de cati tineri este nevoie sa moara pentru ca romanii sa se trezeasca? Nu vede nimeni ca Statul Roman nu face nimic pentru oamenii bolnavi? Se strang bani prin cheta publica pentru aceste cazuri disperate. Media locala publica zeci de materiale si totusi… pentru ce? Pentru guverne si parlamente ignorante de-a lungul anilor cu cetatenii propriei tari? Cu alocatii bugetare de nimic pentru sanatate sau educatie?
Sincer nu-i asa ca va vine sa plecati din tara asta de rahat? Si mie uneori… Dar cred ca am gasit o solutie mai buna: lupta pentru federalizarea Romaniei.

Cati tineri trebuie sa mai moara pentru a ne trezi la realitate? Cati? Pentru a scuipa pe politicieni in fata pentru micniunile lor din ultimii 20 de ani? Pentru nepasarea lor fata de sistemul de sanatate si educatie, temelia unui popor? Cati?

De laudat toti tinerii din Sibiu care se lupta cu morile de vant pentru a salva alti tineri.