Sunt tare simpatici ăștia cu #NAFO

ring-tailed-lemur-8034875

Mai devreme a sărit un cetățean cu #NAFO peste mine pe twitter și mi-am adus aminte cât de simpatici sunt acești oameni.

Nu, nu sunt cringe deloc. Sunt doar simpatici.

Ce mai contează că treaba asta cu #NAFO e un psyops de la ceva serviciu secret, posibil CIA sau Mossad, ca și Anonymous de altfel?

Important e că oamenii luptă pentru o cauză nu?

Și nah! trebuie să recunosc că la început am picat și eu la fentă, dar mi-am dat repede seama despre ce și cum stă treaba.

La fel ca și propagandiștii comuniști (finanțați de ruși, chinezi, islamiști sau narcotraficanți sud americani).

Diferența dintre ăștia cu #NAFO și ăilalți e că ăia fac treaba aia pentru bani.

E un job.

Oamenii scriu o prostie, dau share la altă prostie, se înjură cu 2-3 pe acolo și la finalul lunii duc un salariu decent acasă.

Ăștia cu #NAFO nu sunt plătiți de nimeni.

Sunt ei justițiari cu monitor și tastatură.

Cel mai probabil se simt atât de inutili la nivel social încât consideră că luptând pe twitter chiar contribuie practic la nivel social și mai ales politic.

Deși twitter e doar o altă groapă de gunoi digitală.

Cine are un minim de educație (cei 7 ani de acasă cum îi ziceau ăi bătrâni), un minim de inteligență emoțională, un minim de spirit critic și un minim de bun simț și cultură generală nu pică la fentă nici dintr-o parte nici din alta.

Mă rog, în mod normal n-ar conta foarte mult treaba asta doar că mai există încă o diferență între ei și propagandiștii comuniști.

Și anume că propagandiștii comuniști merg pe subtilitate și încearcă să apeleze la raționament căutând aliați nu dușmani.

Ăștia cu #NAFO nu ratează nicio ocazie să-și facă dușmani printre aliați.

Nu se poate să-ți permiți o poziție neutră, o opinie distinctă față de a majorității sau să ai vreun argument concret pe un subiect care să nu se asocieze cu viziunea lor că te atacă la nivel personal fără să ezite.

Și fac chestia asta pe gratis ca să dovedească nimic în timp ce latră ostentativ că ei sunt #NAFO și nimic mai mult.

Știu să dea share la niște meme-uri scremute, să dea share la niște articole mai mult sau mai puțin legitime, să inunde cu răspunsuri (ce adeseori recurg la jigniri personale) opinii ce contravin discursului general și cam atât.

Sunt atât de utili pentru societate și pentru războiul ăsta ca și detergentul de haine în mașina de spălat vase.