Studentii Spiru Haret – moneda politica

Scandalul intre Universitatea Spiru Haret si Ministrul Educatiei capata proportii ingrijoratoare. Dupa ce Universitatea s-a opus in instanta deciziei ministerului de a acredita an de an fiecare specializare, de parca prima nu era buna, ministrul Andronescu a inceput un razboi contra Universitatii amenintand studentii. Acestia au devenit o moneda de plati politice. PSD-ei nu inghit Spiru Haret ca nu a contribuit la ei cu ce trebuie. Spiru Haret a devenit un mamut universitar de studii la distanta si crede ca are forta sa puna la punct ministerul. Si de aici razboiul deciziilor si declaratiilor de ambele parti.

Ultima declaratie a lui Andronescu ca peste 50% dintre studentii Universitatii Spiru Haret nu vor avea recunoscute studiile. Daca se va intampla asa, sa vedeti voi procese in toate directiile… Mai jos inregistrarea de la Antena 3 cu declaratia incendiara a ministrului Andronescu.

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

E o mare nesimtire chestia asta. Fosta mea prietena tocmai a terminat SH si se vede in situatia sa nu poata intra in posesia diplomei. In afara de anii pierduti, punem si Banii peirduti. Cum de nu i-a venit Ministerului ideea asta LA DESCHIDEREA universitatii??

eu zic ca-i batalie intre securisti….pe bune.

In primul rand acreditariile nu se fac in fiecare an.ARACIS vine la 3 ani. Prima institutie ca ar trebui data in judecata,daca studentii nu-si primesc diplome acreditate,este Ministerul Educatiei.Pentru ca nu pot scoate un drept pe care l-au dat in trecut.Ar putea da diplome neacreditate incepand cu anul viitor,asta in cazul in care SH nu are dosarul pentru ARACIS complet,sau nu poate face dovada prin care sa-si primeasca acreditatrea !!