Deputatii ne iau toata verdeata

Spatiile verzi din orasele romanesti sunt pe cale de disparitie! In sedinta de miercuri, 25 februarie, din Camera Deputatilor (Comisia pentru Administratie Publica) s-a votat in dauna legislatiei specifice pentru spatiile verzi (Legea nr. 24/2007). ONG-urile prezente au reusit insa sa obtina amanarea respingerii ordonantei care in prezent apara spatiile verzi din Romania de constructiile pe acestea (OUG nr. 114/2007).

Cu alte cuvinte, in Camera Deputatilor s-ar putea vota in dauna populatiei care are nevoie de orase in care chiar sa poata trai!

ASA CA IMPLICA-TE! Descarca scrisoarea deschisa (atasata) si roaga cat mai multe persoane sa o semneze! Ulterior trimite documentul pe fax la Camera Deputatilor pe numarul 021 / 314 69 34, iar in original catre Asociatia EcoAssist, pe adresa: Str. Gaetano Donizetti, nr. 15, sector 2, Bucuresti.

Daca reprezinti o institutie publica ce doreste sa-si exprime punctul de vedere privind spatiile verzi din intravilan, trimite o adresa oficiala fie catre Asociatia EcoAssist pe adresa: Str. Gaetano Donizetti, nr. 15, sector 2, Bucuresti, fie direct catre Comisia pentru Administratie Publica din Camera Deputatilor la numarul de fax: 021 / 314 69 34 in atentia domnului Mircea Dusa, vicepresedinte.

Luni, 2 martie, la orele 11:00, este organizata o dezbatere publica chiar in sala de sedinte a Comisiei pentru Administratie Publica!

ASA CA TRIMITE URGENT SCRISOAREA TA DE SUSTINERE PENTRU SPATIILE VERZI !!!

SE HOTARASTE VIITORUL TAU IN INTERESUL LOR !!!