Enigma Elodiei da scenarita

Enigma Elodiei da scenarita  Am gasit si eu, desi nu mai e noutate, un site special facut de ProTv pentru ca poporul sa isi dea cu parerea in scenarii despre disparitiei Elodiei, femeia devenita faimoasa in toata Romania dupa disparitia ei.

Sincer stiu ca americanii fac comert cu orice produs si din orice. Si stiu ca ProTv e un concept detinut de americani. Dar parca i-au depasit si pe cei de la OTV cu asta. Si site-ul e plin de scenarii, mai hazlii, mai SF, mai sadice sau politiste…

Vedeti si voi despre ce scriu.

7
Lasă un răspuns

7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted

Pot sa pun pariu ca daca ProTV puneau mana pe stirea asta mai repede decat zero-TV, ai intretineau toata mistocaria asta si sunt mai sigur ca nu faceau misto… ProTV mi se pare la fel de scandaloasa ca si OTV, doar ca ei au un blazon de aparat si incearca sa fie o televiziune pentru toata familia.. bullshit.

100% de acord cu tine 🙂

marian

Pt. Mihai
Pana la “bullshit” invata roamneste!!!
Vezi ca, desi este din tiganeste, se spune mistocareala, nu “mistocarie”…Asa este cu voi astia, cu facultati facute pe bani, pe aici, pe la Sighi.
Da’ in rest va pricepeti la toate…

marian

Pt. Mihai
Pana la “bullshit” invata romaneste!!!
Vezi ca, desi este din tiganeste, se spune mistocareala, nu “mistocarie”…Asa este cu voi astia, cu facultati facute pe bani, pe aici, pe la Sighi.
Da’ in rest va pricepeti la toate…

Unguru_Bulan

Bine ca esti tu destept mariane….

@marian: cu stupoare observ ca ai ceva personal cu mine. Legat de studiile mele, nu cred ca trebuie sa te apuci tu sa dai cu presupusu’ ce am facut si ce am dres eu. Vei fi tu vreun fiu nelegitim de al lui Hurezeanu si tie frica sa nu te prinda CanCan sau de unde atitudinea asta? In fine, vorba clasicului in viata Calin Blaga, e exprimare libera pentru o societate mai buna… sau ma rog, cat de buna poate sa ajunga societatea asta cu insi ca tine la trena (sau care tintesc sa ajunga acolo).