SONDAJ: Cati litri de apa beti pe zi?

SONDAJ: Cati litri de apa beti pe zi?  Am observat ca romanii sunt deficitari la capitolul baut apa. Prefera sa bea toate prostiile, doar apa nu. Desi se stie ca e atat de necesara pentru organism, fie vara, fie iarna. Dar sa vedem cata apa beau pe zi cititorii Mazemania.
Eu beau peste 3 litri vara si 2 iarna. Asta pe langa alte lichide…
Pentru doritori am pus aveti un articol aici despre importanta consumului de apa.
Foto: www.naturalist.ro

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

nu beau apa. principalul motiv e ca, aici in Avrig calitatea apei este sub orice critica si tocmai de aceea baga o gramada de prostii in ea. Apa noastra de la robinet pare mai mult a lapte cand o torni in pahar datorita cantitatii mari de calcar pe care o are. Iar apa minerala nu o suport, mai degraba beau suc.

Putin, nu cred ca ajung la 1L pe zi. M-am invatat sa beau carbogazos si am ajuns ca acum apa simpla sa nu-mi tina de sete. Beau la servici, apa de la La Fantana si fac asta pentru simplu motiv ca e rece si dupa ce urc 3 etaje, abia ajuns dupa ce am fumat 2 tigari la 30-40 de grade… Ideea e ca daca mi-e sete, doar ceva carbogazos imi tine de sete (si bineinteles, fara gust prea dulce), nu conteaza ca e apa minerala sau suc.

fcb

io-mi cumpar apa plata. 1 leu litrul. 3 l / zi.