Bing, motorul nu personajul din Friends

Cat i-a dus capul pe cei de la Microsoft si Yahoo cand au facut motorul de cautare Bing pentru a rivaliza cu Google? Putin… Cum sa alegi asa un nume? of of… Eu urmaresc din cand in cand razboiul intre corporatiile Google pe de o parte si tandemul nou creat Microsoft – Yahoo, pe cealalta parte. Sa vedem ce iese. Sper sa avem in sfarsit OS gratuit, promis pentru semestrul 2 din 2010 de Google. Microsoft deja a lansat acest motor de cautare Bing si va lansa un Office gratuit, o varianta minimala. Razboiul asta aduce lucruri bune pentru consumatorii de online si IT.

Dar nu-i asa ca Bing era numele unui personaj din serialul Friends?

5
Lasă un răspuns

5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted

OS gratuit e demult aici, vino la FLOSS Camp si afla alternativele, multe la numar dealtfel 🙂

Eu credeam ca Bing e nume de animal, caine sau asa ceva, oricum mai mult imi placea Live Search!

Mai inainte am postat un comment legat de motoarele de cautare care au ca target utilizatorul roman (target declarat sau nedeclarat). Bing e o alta prostie facuta de Microsoft (da, sunt 100% impotriva Microsoft) sa ajunga pe locul 2. Oamenii astia de la Microsoft nu au inteles nici pana acum ca exista o companie, Google, care atunci cand se apuca de ceva, acel ceva este facut in asa fel incat sa ajunga pe primul loc (si cam 80% din produsele lor sunt lideri detasati in segmentul de piata care il acopera, nu cred ca e cazul sa fac aici o… Read more »

Am uitat sa mai zic ceva. Motivul pentru care Linux nu e atat de cunoscut si de multi este privit cu dezinteres este doar marketingul. Fara banuti, nu poti face marketing prea bun. Dar o sa vina Google cu un sistem de operare bazat pe Linux (nu Unix ca OSX-ul de la Apple). Atunci o sa vezi ce lovitura sub centura o sa primeasca Microsoft deoarece intre producatorii de software si Google este o relatie net superioara decat intre Microsoft si aceasi producatori. Cand o sa inceapa EA sau Adobe sa creeze software-uri suportate pe linux (fara emulare), atunci o… Read more »