Promovare pentru Romania

Am vazut videoclipurile noi de promovare a turismului romanesc si unul mi-a placut la nebunie. Cel mai traznit posibil si in acelasi timp atractiv. Vedeti si voi mai jos si comentati.

8
Lasă un răspuns

8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted

mie mi se pare un jeg

Unguru_Bulan

E superfain….@clau…tu ce vroiai sa il puna pe gutza?

Eu as zice ca e mult mai bun decat primul. Oricum din punct de vedere publicitar starneste interesul. Asta e clar! Respecta cateva dintre regulile advertisingului. Daca e vorba despre o campanie virala (si eu cred ca asta e) este foarte bun. Se adreseaza bine tintit unei categorii de public si are in vedere caracteristicile psihologice si de stil de viata ale acesteia. Per total un clip bun, oricum mult mai bun decat precedentele.

Mie, daca as fi strain, acest clip mi-ar inspira mai multa dorinta de a vedea Romania: https://www.youtube.com/watch?v=wzcuBbztn-0 Din punctul meu de vedere este CU MUUULT MAI BINE realizat si ca idee. Si acela cu tanti uriasca care se plimba in peisaj mi-a placut mult. Am vazut si https://www.youtube.com/watch?v=WgROMcZe-jM probabil o varianta. Gusturile nu se discuta. Totusi eu inclin balanta catre gusturile Claudiei, pentru ca: – chiar daca clipul e haios, ca turist eu nu vreau nici 1% publicitate falsa, cind e vorba de banii mei. scrie hotel de 3 stele atunci vreau hotel de 3 stele, nu de 2 nu… Read more »

inteleg de fapt ca https://www.youtube.com/watch?v=YzeKCMNYBew e cel oficial si ca cel prezentat de tine este un fel de parodie … ok, totusi nu agreez ideea cu clipuri separate, prezentate probabil separat nu poti cuantifica citi vor vedea parodia, citi varianta oficiala. ma rog, tot nu imi place ca si parodia aia tot a costat ceva, dar recunosc, nu stiu sa apreciez arta 🙂

cibinensis

Problema e ca un video clip -reclama nu poate merge la infinit cu aceleasi nume si simboluri.
ma gandesc la generatiile mai tinere de turisti din lume ce nu stiu cine e Nadia, Hagi etc (cu tot respectul pentru prestigiul sportiv).
Cred ca niste imagini si ceva mai atragator ar fi binevenit.
Ma gandescsi la fiul meu caruia trebuie sa i explic cine sunt acesti vorbitori din clip.
Sibiul ar fi o reclama mai buna si plina de tentatii vizuale.