6
Lasă un răspuns

5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted
LEON

Mare dreptate aveti , nu mi vine sa cred ca INTELECTUALII TARI se lasa pacaliti de aceste vulpi mafioate, si ca nu declanseaza o REVOLUTIE , ca sa existi trebuia sa mai si faci ceva. Sunt oripilat de VANGHELIE VADIM.EBA.PONTA.si alti eroi de benzi desenate care au ajuns sa ne reprezinte pe noi si pe inaintasii nostrii cum putem fi asa de naivi si papa lapte incit sa ne lasam fraieriti la nesfirsit cred ca ne mai si meritam soarta Au scoala cit trenul si ,apropo, mai toti sunt sau au fost studentimeteorici la facultati private , ca deh le… Read more »

LEON

exact la Pasoptisti ma gindeam , mon cher , esti mai abil ca fostul proprietar. Cred ca totusi ELITA , care este ea , trebuie sa stie ca are o datorie in societate. Nu numai sa critice manelele si sa asculte pianul in surdina sau nu; Iar apoi ,asa tiptil pe inserat sa mearga la concert la Goran B ….sa asculte manelee….da dar sunt in alta limba mi a raspuns un desptept…. Ia puneti mina si oranizati ceva ca nu mai aveti singe in vine oi ne maninca VANGHELIE,Jiji,EBA,DRAGOMOR sau alte specii de Alieni. Aratati ca mai existati si intradevar… Read more »

LEON

imi place felul dvs de a gindi Am intilnit aceeasi prb….;ma refer la nasterea de la maternitatea unde tremurau geamurile din balamale ? in care eu imi sunam sotia sa vad cui si cit tre sa dau spaga in care paznicele de pe etajul cu nasteri erau adevarate decizatoare zbiroaice de cine poate sa si fada bebeul si cine NU, pt 10 roni Au plecat multi pt ca nu exxista ceea ce se numeste SPERANTA SAU OPTISMISM ; Sa nu va descriu acu nasterea din occident…. nici o grija, iti lasi consoarta si este apropape sigur ca totul va fi… Read more »

LEON

apropo ce se mai tot lalaiesc papagalii astia cu faimoasa rusinoasa TAXA DE NU STIU CE POLUARE MANIPPULARE SAU JAPCA atita ne ametesc ca sincer am impresia ca sunt sub orice crtitica de competenta Faceti oadata legea si nu o mai tot rasuflati pe la colturi si sincer suntem de risul curcilor cu aceasta bBABA OARBA spuneti ne odata ca ne ati monopolizat portofelele si gata o sa cumparam toti de miine masini noi si scupme ca sa fie multumiti APIA,TIRIAC,DACIA si alti importatori de masini taricenesti….oameni de afaceri acesti mitomani …. Asa au invatat ei sa faca economie de… Read more »