Spiru Haret, al doilea FNI

Scandalul anularii a 90% din diplomele emise in toti anii de Universitatea Spiru Haret risca sa devina un al doile FNI al Romaniei, ca proces. Deja universitatea a dat in judecata Ministerul Educatiei. Normal e ca toti absolventii si studentii de la Spiru Haret sa dea in judecata Universitate si Ministerul. Sa nu uitam ca Ministerul Educatiei e partas in aceasta afacere, degeaba face Andronescu pe fecioara nevinovata. Pe vremea vechiului ei mandat la minister, Spiru Haret prospera si primea aprobari. Se uita si ca profesorii de la Spiru Haret sunt aceiasi din sistemul public de invatamant.

Gandul are o serie de articole pe aceasta tema. Chestiunea e departe de a fi rezolvata. Mai ales cand peste jumatate de milion de oameni cred ca au trecut deja prin aceasta universitate pana acum. Cu totii stim oameni care au terminat o specializare la Spiru Haret. Sa vii ca ministru acum sa spui ca anulezi toate diplomele de licenta si ca trebuie ca toti sa redea licenta la o alta universitate e cea mai mare magarie post-decembrista.

Asa ca va propun sa sugerati ce ar trebui sa facem cu ministra Andronescu? Aveti sondajul in dreapta.

Sa nu uit. Astia de la Gandul si alti mari gazetari din Bucuresti ar trebui sa se mai documenteze inainte de a scrie tampenii gen “Spiru Haret, cea mai mare universitate din lume”. Pentru lamurirea lor Spiru Haret e pe locul 21 in lume conform Wikipedia.