Posta fara Monitorul

Vine azi postasul cu presa si corespondenta si ne anunta “Va mai aduc Monitorul de Sibiu pana in 31 luna asta. Apoi gata! Ca nu mai are contract cu Posta!” Si omul zicea asta la toti abonatii din zona sa. Probabil ca noua conducere Monitorul va face distributia prin proprii angajati de la 1 august.

Legat de cele 4 deschideri consecutive ale ziarului cu Ilie Gradinaru, ma intreb de ce o astfel de campanie. Evident Gradinaru merita si altii merita. Dar parca miroase a altceva aici cu atatea articole una dupa alta. Am inteles ca Gradinaru tot cumpara ziare, dar parca asta nu e un motiv suficient. Oare altcineva, mai tare ca Gradinaru, interes sa il execute public? Cine sa fie acel personaj? Ca sigur nu e Radu Micu de la Monitorul. El e doar scribul.

Deja prin targ se vorbeste de ziar cu numele “Gradinaru de Sibiu”…de la atatea deschideri cu personajul respectiv.

Căutări:

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

Pai postasul cam are dreptate, inca nu avem un contract cu Posta Romana, dar o sa avem cu siguranta, cit mai repede, astfel incit sa poata fi reinoite abonamentele.

Tare chestia cu ” Gradinaru de Sibiu “.
Din pacate acest individ sifoaneaza banii publici direct in buzunarul lui. Ar trebui sa demisioneze.
Radu MICU

botezatu elena

va vedea radu micu contract cu posta cand i si va plati datoria……..stie el ce vorbesc.

fost abonat

La cit de murdar e omul asta sigur o sa faca contract.Deci noi am platit abonament degeaba ca nu o sa mai primim nici macar suplimentul ca de articolele din ziar deja ne-am plictisit.RUSINE pacat ca am crezut, in acest ziar si uite unde a ajuns, sa nu mai vina cineva la usa mea sa fac abonament.
RUSINE pentru presa sibiana care nu spune nimic desi stiu multi cine e noua conducere.

Pentru fostul abonat :
pai ducem in continuare abonamentele, desi nu am nicio obligatie contractuala in acest sens. Practic eu duc gratuit abonamentele, pentru ca banii au fost icasati de vechiul editor. Dar din respect pentru abonati nu o sa intrerup livrarea ziarelor. Daca esti un apropiat a lui Gradinar, n-ai decit sa renunti la abonament. Pentru mine e mai bine, pentru ca o sa-l cumperi de la chiosc si o sa iesi mai rau financiar. Sau tu esti cel care goleste chioscurile de ziare ?. Ca de cind cu seful tau pe prina pagina, returul e zero .