Noii patroni Monitorul de Sibiu

Exact! Nu e vorba de un singur patron asa cum reiesea din comunicatele de presa, ci de mai multi. Firma care a preluat Monitorul de Sibiu de la Grupul EMI se numeste Consult Asig Srl. Deja pe pagina de internet a ziarului a aparut numele acestei firme ca proprietar. Dar cine sunt actionarii acestei firme si, deci, patronii Monitorul de Sibiu?

Noii patroni Monitorul de Sibiu
Radu Micu

Am consultat Registrul Comertului pentru o transparenta a patronatului e media si am gasit ca Radu Micu este actionar in firma cu 50%. Radu Micu se stie ca si-a legat numele de Monitorul de Sibiu inca de la infiintare, alaturi de alti asociati. Dupa tranzactia cu EMI a ramas un simplu actionar minoritar si nu mai prea putea fi vazut pe la redactie. Acum a revenit prin acesta noua tranzactie.

Alaturi de el ceilalti actionari sunt: Mircea Grigore Sgarbura cu 30%. De asemenea un fost angajat Monitorul de Sibiu care a plecat odata cu Radu Micu la firma de pensii private a lui Carabulea acum doi ani. Dancasiu Oprisor cu 10%, un tanar de 25 de ani de care nu va pot spune prea multe. Ultimul actionar, tot cu 10% este Claudiu Popescu, fost tehnoredctor la Monitorul de Sibiu, revenit pe aceasta functie acum. Claudiu este cunoscut unor sibieni mai ales pentru pasiunea sa pentru endurocross.

Administratorul desemnat al acestei firme este Mircea Grigore Sgarbura. Principala activitate a firmei ce a preluat Monitorul de Sibiu este “Activitati ale agentilor si broker-ilor de asigurari”.

9
Lasă un răspuns

9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted

Corect pina la un punct. Registrul comertului se actualizeaza din doua in doau saptamini. Dupa ultimile modificari, care o sa fie publice in curind , actionarii sunt : Micu Radu cu 95 % si 5 % Popescu Claudiu, fratele meu.Actele au fost deja operate la Registru. Daca e nevoie pot sa va trimit scanul dupa actul constitutiv.
Cu prietenie, Radu MICU

daca doriti si alte amanunte, va stau la dispozitie
Radu Micu

Exact Calin. Modificarile de la Registrul Comertului s-au produs cu doua zile inaintea preluarii. Din acest motiv inca nu apar inregistrate electronic, dar o sa apara. Dupa ce am plecat de la Carpatica Life, am infiintat un asistent de broker in asigurari cu colegii. Inaintea preluarii ziarului, am modificat actionariatul. Oricum ma bucur ca aceasta ” miscare ” e in atentia multora. Sa nu ratezi ziarul de miine, ca-i interesant. Poate ma ajuti si tu in anchetele jurnalistice care urmeaza.

Acum sa nu se astepte nimeni la modificari majore incepind de miine, dupa cum spuneam, dureaza o luna pina o sa fie modificarile finale. Dar mici mofificari, in bine spun eu, o sa se vada de miine.

Radu Micu

cc

O prima modificare, rapida , ar fi o noua imagine online. Cu asemenea platforma… online acest ziar este cam 0.. In rest, multe succese!

Boo

Cine Dracu la facut si pe asta???? Nu vreau sa vad cum arata masa

ma numesc florin mihai am 15 ani si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra. vin sarbatorile de iarna craciunu mos-nicolae si revelionu, iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna.tata este operat la picior are 2 tije in picior, si doua operatii la picior.din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la magazin , datoriile la oameni care ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu nimic.va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe… Read more »