Sinucidere sau crima?

O stire de senzatie tocmai a fost postata pe site-ul ziarului Tribuna.

„Laura Sericenco (fostă Retzler) a fost găsită moartă în această dimineaţă în pădurea din apropierea comunei Sadu, de o echipă de muncitori care lucrau la o exploataţie forestieră. Femeia, în vârstă de 39 de ani, medic generalist, era director la o firmă de specialitate din Sibiu.” citeste restul in Tribuna

Problema din punctul meu de vedere este ca nu avem de-a face cu o sinucidere asa cum sustine ziarista de la Tribuna pe baza spuselor politistilor. Ori politistii nu stiu sa faca un profil psihologic si nu pot discerne intre profilul sinucigasului si cel al victimei, ori sunt deja pe urmele posibilului criminal si vor sa il induca pe acesta in eroare ca sunt pe o pista falsa. Cunoscandu-i cred ca politistii inca merg pe prima varianta, a sinuciderii.

Dar daca stam sa analizam lipsa mesajului de despartire, locatia departata – un drum forestier la o ora de mers si alte elemente cum ar fi ca la finele lui mai si-a scos casa la vanzare, se pregatea de nunta in 2 luni, pozitia sociala etc ma duc cu gandul evident la o crima, poate chiar una din gelozie. Un fost sot, iubit? Cine stie…. Voi ce credeti?