Sibiul isi vrea linistea inapoi

Incepe sa se simta in Sibiu o discrepanta intre doua grupuri de oameni: unii care vor linistea Sibiului de demult inapoi si altul care vrea multa galagie. Eu unul ii reprezint pe cei ce vor liniste. A vrea liniste nu inseamna sa nu mai existe activitati si dezvoltare urbana. Vrem activitati si dezvoltare urbana, dar in parametrii normali de poluare fonica.

Stiti cu totii de demersurile mele de infiintare si sprijin al Asociatiei de cartier Centru istoric Sibiu. Acum am vazul in Sibianul ca si locuitorii din Strand si Turnisor vor astfel de asociatii dupa ce au depus multe plangeri la Primaria Sibiu unde s-au plans de poluare fonica generata de Aeroportul Sibiu prin avioanele mari ce vin de o luna aici.

Multi sibieni din intreg Sibiul s-au plans in acest weekend de zgomotul infernal ce a durat pana la 12 noaptea si sambata si duminica de la Stadionul Municipal unde se tinea Rockin’ Transilvania. Nu stiu ce sistem de sunet aveau cu cati watti dar 165000 de sibieni au trebuit sa asculte muzica rockerilor de pe stadion. Si nici asta nu mi se pare normal.

Asa cum stiti primarul Klaus Johannis m-a facut un tip obraznic pentru ca apar interesele acestor cetateni ce se plang de diferitele forme de poluare fonica in Sibiu, pentru ca el a fost ales si eu nu. Ei bine, eu nu am candidat! Eu sprijin acesti oameni voluntari, ales fiind de ei sa ii reprezint. Primarul e ales tot de oameni, dar presteaza pe bani (publici)!

Asa ca Sunt Obraznic Domnule Primar si va mai spun o data si dumneavoastra si Consiliului Local: VREM LINISTE!