Un primar al tuturor sibienilor…sau nu?

Astazi in Sibiu Standard a aparut un articol care contine declaratiile unui primar al Sibiului care a fost ales in iunie 2008 si ar trebui sa fie al tuturor sibienilor. Din pacate cum locuitorii din Centru ii stau in calea foamei sale de putere absoluta si mai au si obraznicia sa il critice si reclame la foruri superioare, acest primar s-a suparat pe ei.

Dupa ce minte presa spunand ca toti locuitorii din centru nu platesc impozit (lucru fals! iar cei ce nu platesc beneficiaza alaturi de mega proprietarul Consistoriul Evanghelic de beneficiile unei legi nationala), acest primar de Sibiu ii ia la rost din nou pe acesti locuitori din centru.

Acum problema este ca locuitorii din Turnisor si Strand au inceput si ei sa se planga de galagia de la Aeroport si acelasi primar de Sibiu le-a spus sa isi puna geamuri termopane pe lemn (poate le recomanda si firma unui prieten).

Azi mai aflu din Monitorul de Sibiu ca dealul Gusteritei va fi despadurit, macelarit si apoi, la prima furtuna in 5 ani se va surpa peste locuitorii din Gusterita. Oare nu sunt si ei acum nemultumiti? Dar credeti ca asta conteaza?

Am mai spus-o si am sa o tot spun pana inteleg mai multi acest primar care in 2000 a pornit de la o imagine buna si, credeam noi, cu un suflu nou, s-a transformat treptat intr-un megaloman, cu un dezvoltat cult al personalitatii.