Sunt OBRAZNIC!

Astazi la finalul sedintei de Consiliu Local Sibiu am cerut cuvantul in calitate de purtator de cuvant voluntar al Asociatiei de Cartier Centru Istoric Sibiu. Am exprimat ingijorarea locuitorilor din centrul Sibiului asupra faptului ca si azi Consiliul Local a votat contra unui proiect de hotarare de reducere a orarului teraselor in centrul istoric de la ora 23 la ora 22, cum prevede legea nationala. Desi Prefectura Sibiu a fost sesizata de locuitori si le-a dat dreptate la finele lui aprilie 2008 si a somat in scris Consiliul Local Sibiu sa faca orarul pana la 22, azi Consiliul a votat impotriva acestei decizii la initiativa unui consilier PDL care a spus ca nu e adevarat ca se incalca legea.

La finalul sedintei, cand cetatenilor li se permite sa vorbeasca am spus ca acest vot comite o noua ilegalitate si creeaza suspiciuni. de asemenea am cerut consilierilor sa analizeze in comisii si plen petitiile formulate din februarie-martie 2008 de cetatenii din centru privind accesul auto si poluarea fonica. Primarul Iohannis s-a ridicat nervos si a spus “Domnule Blaga sunteti obraznic!” pentru ca am suspiciuni asupra consilierilor si ca eu nu am fost votat asa ca nu amc e vorbi ca eu nu reprezint pe nimeni. Am vrut sa raspund, dar presedintele de sedinta a zbierat ca nu am voie sa raspund domnului primar. Dar eu tot mi-am facut auzita vocea spunand ca sunt ales de locuitorii din centru sa le reprezint interesele.

UPDATE: Relatarile presei: Dacii Liberi, Rondul de Sibiu, Sibianul, Monitorul de Sibiu, Sibiu 7,
Tribuna

7
Lasă un răspuns

7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
rhodos

no comment!
e o vorba care circula tare des:
“N-ai cu cine domne’! N-ai cu cine!”

miruna-ioana

bravo calin!! don’t let them shut you up. si de cand nu avem voie sa raspundem primarului? atata timp ca inca aveai dreptul la cuvant..pacat ca acei oameni care l-au reales orbeste pe iohannis nu au putut fii de fata pentru a vedea cat de libera e democartia nosatra

Anonymous

la 18 ani de cand Iliescu ii facea pe tineri golani iata ca democratia nu a inaintat deloc. La Sibiu astazi ai fost singur in rolul tinerilor din Piata Universitatii, iar Iliescu fost schimbat pe Iohannis

MicaBlaga

Atunci la sedintele de Consiliu Local ar trebui introdus un instrument nou: joarda. Iar cei care emit alte pareri decat majoritatea sa fie arsi peste degetzele ca sunt obraznici. Sa nu se auda decat musca dupa ce vorbeste seful. Si asa vom deveni niste personaje vii din Kafka.

ioana frunzescu

Primarul e obraznic.Cum isi permite sa-si admonesteze cetatenii, fie ca l-au votat, fie ca nu? El trebuie doar sa respecte legea si sa-si serveasca cetatenii, ca un slujbas ce este.Ar trebui sa mergem la sedintela Consiliul local.La toate.Si sa avem ceva de spus, chiar daca doar la sfarsit de sedinta.Ar trebui scoase niste pancarde cu texte de atentionare pentru primar, gen? RESPECTATI CETATENII sau PRIMARULE< RESPECTA LEGEA ACESTEI TARI sau IOHANNIS< VREM AUDIENTE< NU INJURATURI! etc Ma ofer voluntara!

eu

usor oameni buni ca nu merge cu gesturi din astea radicale.e urat ce s`a intamplat.probabil ca sedintele de consiliu ar trebui sa se desfasoare cu usile inchise(ca e pornit aeru cinditionat).oricum sunt sigur ca cetateni de pe centru nu se lasa cu una cu duoa mai ales daca au lege de partea lor.

Anonymous

stii, eu eram “golan”, cantam imnul golanilor si eram mandru ca sunt golan. poate punem de-o asociatie a obraznicilor intr-o buna zi 🙂