Mazemania recunoscuta

Stiu ca lauda de sine nu miroase a bine, dar ieri si azi s-au intamplat lucruri frumoase pentru Mazemania! Ieri am facut schimb de bannere cu site-ul oficial al Targului de Craciun Sibiu 2008, pe care va incurajez sa il vizitati (virtual si real). Azi am fost sa beau o cafea in oras la amiaza si am rasfoit revista Sapte Seri unde am gasit o reclama de o pagina la Gala Supervoluntarilor (pe care o sustin de la inceput) si am gasit si acolo un banner cu Mazemania. Am ajuns de cateva minute acasa si o prietena m-a informat ca azi la emisiunea Raluca si Razvan de la Antena 1 Sibiu blogul Mazemania a fost amintit ca sursa a unei fotografii cu un politician local.
Ma bucur ca lucrurile merg din ce in ce mai bine.
Deja am obtinut de mai bine de o luna sprijinul prin banner al ziarului Monitorul de Sibiu si RSS Feed pe Sibiu100. Sibiuonline.com ma sustine din greu cu banner si linkuri. Dacii Liberi si Justitiarul au fost de multe luni aproape de mine si m-au sprijinit.
Normal ca astept sa vad bannere la Mazemania pe site-ul Sibianul (posibil), Sibiu Standard si Tribuna….:) Si oriunde in internet. Sa nu uit de toti bloggerii care ma au in blogroll sau chiar cu banner. Multi dintre ei m-au si ajutat sa dezvolt Mazemania.
Ce mai….Mazemania nu mai e demult a mea…. e a tuturor sibienilor!