Haideti in Liga Jurnalistilor!

Ieri m-am mai pricopsit cu o functie si o responsabilitate voluntara 🙂 ! La sedinta de ieri seara s-a votat o noua conducere si o noua politica de actiune in cadrul Ligii Jurnalistilor Sibiu. Noua conducere o gasiti pe blogul ligii.

E foarte important sa intram intr-o noua era in care jurnalistii sibieni sa se uneasca intr-o asociatie profesionala pentru a-si apara drepturile, a apara profesia de imixtiunea anormala a patronatului de presa si a tertilor din comunitate. Daca mai tineti la pasiunea de jurnalist dati un email la cblaga@gmail.com si va puteti isncrie in Liga. Deja sunt inscristi jurnalisti de la Monitorul de Sibiu, Expres Sibian, Ghimpele de Sibiu, Dacii Liberi, Radio Vocea Evangheliei, TV Sibiu, independenti, media online. Toti jurnalistii sibieni sunt bineveniti!

12
Lasă un răspuns

12 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
dan stanescu

ati uitat de exemplu de campania de la sibianul cu topul nesimtitilor.. de asemenea citesc cu stupoare cateva nume de ma bufneste rasul.. dragos bako la investigatie? pai ce investigatie sa faca acolitul asta care o primit apartament gratis de la primarie? nu vad o categorie dedicata de exemplu jurnalistul TV, sau corespondentul anului, sau jurnalistul sportiv al anului, sau cronicarul anului sau corespondentul ziarelor centrale al anului.. parerea mea ca este un top impertinent.. no ofence..

Cristian

Comentez la acest articol pentru ca aici am gasit link-ul catre citatul dvs. Citat care spune: <>
Oare lucrati si dvs la Realitatea unde “principalul obiectiv am noii echipe” este sa invete gramatica…

Cristian

Ma bucur ca ai observat greseala… si ca sa fiu si un pic bun sa stii ca blogul tau imi place cel mai mult… dar esti un pic prea critic fata de toate subiectele postate…

Cristian

Si vad ca ai luat si initiativa… (sondajul)

Cristian

In legatura cu nominalizarile si comment-ul tau nr4 de mai sus… oare au fost corect facute nominalizarile avand in vedere faptul ca unii din membrii ligii au trecut prin mai multe locuri (presa scrisa, tv) si poate nu au plecat in relatii tocmai bune…

dan stanescu

este un top irelevant, avand in vedere ca aceasta liga a fost facuta de oameni, care iertat sa imi fie, nu prea au legatura cu presa.. personal cred ca aceste premii ar trebui sa primeasca un vot de blam din partea jurnalistilor (aia adevarati, pentru ca unii is jurnalisti numai ca sa da bine la numaratoare). o liga nu se face numai ca domn blaga, un om care vad ca se plictiseste teribil si cauta nod in papura la toata lumea, nu are ce face si face el o liga.. il intreb pe domnu blaga.. asta a invatat atunci cand… Read more »